Vijesti / Sport

TRI BODA

Kovačević se našalio i pohvalio momčad: Bilo je sve izgubljeno, ali pokazali su da su klapa

Kovačević se našalio i pohvalio momčad: Bilo je sve izgubljeno, ali pokazali su da su klapa
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Varaždinska momčad pokazala je momčadski karakter i u Šibeniku uzela velika tri boda.

Možda je najbolje možda da u utakmice krećemo sa zaostatkom od 1:0. Naravno, šalim se. Teška utakmica u prvom poluvremenu, Šibenik je bio dobar u bloku i čvrst. Puno smo griješili i najrealniji ishod bio je 0:0 nakon prvih 45 minuta, započeo je nakon velikog slavlja u Šibeniku (2:1) trener Varaždina Mario Kovačević.

Sve je 'mirisalo' na izjednačen rezultat nakon što je Fran Brodić zabio za 1:1. Podsjetimo, u tim je trenucima Varaždin imao igrača manje jer je Tonio Teklić dobio crveni karton u 65. minuti, a Ivan Dolček zabio za vodstvo domaćih pet minuta ranije. No, u trećoj minuti sudačke nadoknade zabio je Marin Pilj za veliko slavlje na klupi gostiju.

- Drugo poluvrijeme nešto smo ozbiljnije pokušavali, ali brza tranzicija i primili smo gol. Taman smo mislili mijenjati pa smo primili gol, nakon toga crveni karton Teklića i sve je bilo izgubljeno. Ali po tko zna koji put su moji nogometaši pokazali da su prava ekipa, prava klapa, bacili se na glavu i na kraju nas je rezultat za to nagradio - zaključio je popularni 'Kova'.

Varaždin je tako nakon 15 utakmica na petom mjestu prvenstva s osvojena 22 boda, a u sljedećem, 16. kolu, ih na domaćem terenu očekuje neugodna Rijeka. U tom će susretu sigurno biti bez najboljeg igrača, a pitanje je koliko će Teklić dobiti utakmica kazne zbog direktnog crvenog kartona.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video