Vijesti / Sport

ODLAZAK NA ODMOR

Gotova polusezona za Varaždin: Odgođena utakmica protiv Gorice, Turopoljci imaju probleme s koronom

Gotova polusezona za Varaždin: Odgođena utakmica protiv Gorice, Turopoljci imaju probleme s koronom
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Utakmica se trebala igrati u nedjelju, ali zbog zdravstvenih problema domaćina igrat će se u prvom slobodnom terminu.

Nakon poraza od Rijeke (0:3) u ligi i ispadanja od Osijeka (1:2) u osmini finala Kupa Hrvatske, nogometaši Varaždina trebali su igrati protiv Gorice u posljednjem susretu prije reprezentativne stanke zbog Svjetskog prvenstva u Kataru, ali do tog susreta neće doći. Barem ne još neko vrijeme, jer je isti odgođen, a termin utakmice odredit će se naknadno.

Naime, u momčadi Gorice šest je prvotimaca zaraženo COVID-19 virusom te su od Hrvatskog nogometnog saveza zatražili odgodu spomenutog 17. kola, što im je i naša krovna nogometna organizacija odobrila. 

Podsjetimo, sukladno odredbi članka 4. Propozicija natjecanja kojim je određeno da se pravo na odgodu utakmice na najmanje deset dana ostvaruje ako klub ima najmanje pet igrača zaraženih ili u izolaciji, Gorica je na osnovu dostavljene dokumentacije dobila odgodu utakmice.

Sad slijedi zimska stanka, a ove sezone HNL uzbuđenja vraćaju se ranije nego inače. Nogometaši Varaždina 18. kolo igrat će protiv Lokomotive kod kuće, a ta će utakmica biti na rasporedu za vikend 21. siječnja iduće godine. Točan termin još nije određen.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video