Vijesti / Sport

REMI

U posljednjim trenucima susreta Dabrovi ispustili pobjedu protiv Ribole

U posljednjim trenucima susreta Dabrovi ispustili pobjedu protiv Ribole
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Bili su na korak do pobjede, ali su na kraju varaždinski rukometaši uzeli bod.

Nakon poraza u gostima kod Rudara (28:23) rukometaši GRK Varaždina 1930 izgubili su pobjedu protiv Ribole iz Kaštela u posljednjim trenucima utakmice. Tad su primili gol za 32:32 (17:19) i tako podijelili bodove s gostima.

U utakmicu su bolje krenuli gosti i održavali minimalno vodstvo sve do 11. minute kad slijedi 3:0 serija domaćih koji odlaze na dva gola prednosti (8:6). No, tad kreće preokret u režiji Ribole te je u 21. minuti na semaforu već tri gola prednosti za goste (10:13), a do poluvremena su Dabrovi smanjili za gol (17:19).

U nastavku je na terenu bila druga priča. Već nakon deset minuta ponovno je prednost bila na domaćoj strani (23:22), ali se dvije minute kasnije vratila gostima (23:25). U 51. minuti pogađa Budinski za 28:27 domaćina, a u posljednjih su pet minuta Dabrovi ušli s dva gola prednosti (31:29). I minutu prije kraja imali su još gol prednosti (32:31), ali deset sekundi prije kraja ostali su s igračem manje zbog isključenja i primili gol za konačnih 32:32.

Najraspucaniji je u domaćim redovima bio Matej Tači koji je zabio osam golova, a pratili su ga Fran Tomašić i Jurica Vidaček s po šest golova. Antonio Budinski i Petar Sklepić dodali su po četiri, Tin Šestak dva te Viktor Kociper i Luka Trojko jedan. Tin Herceg obranio je osam udaraca.

A nakon ovog remija izabranike Emersona Žnidarića čeka još jedan težak posao jer već u subotu, 19. studenog, gostuju kod našičkog Nexea.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video