Vijesti / Sport

Paket24 Premijer lige

RUKOMET Varaždin poražen u Našicama, Nexe je bio prejak

RUKOMET Varaždin poražen u Našicama, Nexe je bio prejak
RK Nexe

Petar Sklepić zabio je za Varaždin šest pogodaka...

U prvom susretu Paket24 Premijer lige – Lige A, rukometaši Nexea su pobijedili Varaždin 1930 41:28 i tako nastavili veliki niz pobjeda ove sezone. Našičani su igrali dan ranije, kako bi dobili dan više za pripremu susreta EHF Europske lige protiv Sportinga koji se igra sljedećeg tjedna.  

Kao što se i moglo očekivati, nije bilo neke posebne neizvjesnosti u susretu protiv Varaždina. Vrlo brzo domaćin je imao najprije tri (5:2), a zatim i sedam pogodaka razlike (10:3). Taj je rezultat bio na semaforu u 12. minuti nakon sjajne serije od pet pogodaka zaredom. Varaždinci su teško izlazili na kraj s razigranim domaćinom pa stoga ne čudi da su do kraja prvoga dijela primili čak 22 pogotka. Pri tome su dali 14.

Ništa se bitnije nije promijenilo ni u drugom dijelu. Nexe je maksimalno ozbiljno igrao i punio mrežu svojih gostiju. Branko Tamše je dakako koristio priliku da razigra cijelu momčad. Na kraju su se svi osim vratara Morena Cara i Dominika Kuzmanovića upisali u strijelce. Oni su dali svoj obol s 11 obrana. Završilo je s 41:28. Varaždinci mogu biti zadovoljni jer su više pogodaka od njih Nexe-u ove sezone u Paket24 Premijer ligi dali samo rukometaši Zameta.

Prvi strijelac Nexea bio je Fran Mileta sa sedam pogodaka. Šest je dao Marin Jelinić iz isto toliko pokušaja. Kod gostiju sjajan Petar Sklepić sa šest pogodaka iz šest udaraca.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video