Vijesti / Sport

nk varaždin

O prodaji Teklića: Najbolji igrač Varaždina može otići samo ako dođe nemoralna ponuda

O prodaji Teklića: Najbolji igrač Varaždina može otići samo ako dođe nemoralna ponuda
Marko Jurinec/Pixsell

'Pitanja o Tekliću dobivamo nakon svake utakmice', kazao je sportski direktor Šafarić.

 

Važna karika u uspješnoj jesenskoj polusezoni prvoligaša iz Zagrebačke ulice bio je svakako i sportski direktor Nikola Šafarić. U simbiozi s najužim vodstvom kluba, te stručnim stožerom, nastavio je pozitivnim putem koji je Varaždin naslovom prvaka Druge HNL najbrže vratio u vodeći razred hrvatskog nogometa, pišu Sportske novosti.

- Svi možemo biti jako zadovoljni onim što smo postigli u jesenskoj polusezoni. Do kraja ovog tjedna slijedi detaljna analiza učinka igračkog kadra. Nekima ćemo zahvaliti, već smo sporazumno raskinuli ugovor s Demirom Pecom. Istovremeno, ciljano ćemo se pojačati na pozicijama za koje mislimo da su nam tanke. Pritom sigurno nećemo žuriti u traženju kvalitetnih prinova. Prioritet bi nam, s obzirom na dosta skroman učinak, trebalo biti dovođenje kvalitetnog krilnog napadača.

Tijekom ljeta Šafarić je naglašavao intenciju da zadrži kostur sastava koji je izborio eltini rang. Ne odstupa od toga niti sada...

- Mišljenja sam da imamo stvarno kvalitetan izbor igrača, posebno je važno što ćemo od početka priprema svi biti na okupu od prvog dana, što nije bio slučaj ovog ljeta kada smo sastav popunjavali doslovno do posljednjeg dana prijelaznog roka. To bi nam trebalo biti presudno da s istim učinkom, dakle uspješno, nastavimo tamo gdje smo zaključili 2022. godinu.

Šafarić je progovorio i o najtraženijem igraču – Toniju Tekliću.

- Veliki je interes za njega, pitanja dobivamo tako reći poslije svake utakmice. Sve što mogu reći jest da njegov eventualni odlazak dolazi u obzir samo u slučaju, kako se to uobičajeno kaže, neke nemoralne ponude. Ipak, svi bismo najviše željeli da zajedno s njim Varaždin ostvari maksimalni učinak u proljetnoj polusezoni - zaključio je bivši dugogodišnji prvotimac kluba iz Zagrebačke ulice, koji se u proteklom razdoblju jednako istaknuo na poziciji sportskog direktora.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video