Vijesti / Sport

VARAŽDIN - HONVED 2:1

Tijekom utakmice s Honvedom Oliver Zelenika hitno prevezen u bolnicu!

Tijekom utakmice s Honvedom Oliver Zelenika hitno prevezen u bolnicu!
NK Varaždin

Nakon neopreznog starta protivničkog igrača vratar Varaždina ostao je bez osjeta u donjem dijelu tijela.

Vratar NK Varaždina Oliver Zelenika prevezen je u bolnicu tijekom današnjeg susreta protiv Honveda u Budimpešti.

- U drugom dijelu susreta, nakon neopreznog starta protivničkog igrača naš Oliver Zelenika ostao je bez osjeta u donjem tijelu tijela te je hitno prevezen u bolnicu, gdje mu je ukazana medicinska pomoć. Oliveru se osjet vratio, no zadržan je u bolnici radi dodatnih pretraga - obavijestili su iz kluba. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na Zeleniku je neoprezno startao napadač domaćina Boubacar Traore. No Zelenika nije bio jedini igrač gostiju koji je trebao liječničku pomoć. Prije toga je Matija Katanec nakon kornera dobio udarac u glavu kopačkom i bio je obliven krvlju, 

- Hvala Bogu, upravo su nam javili da je Oliver sada puno bolje, da osjeća noge i da je čak i već lagano stao na njih. Sigurno će ostati u bolnici tijekom noći, ali doktori su jako optimistični. Matiji Katanecu će pak šivati glavu na dva mjesta, ali i on je dobro - kazao je trener Mario Kovačević za Sportske novosti. koji s je s igračima već sjeo u autobus, s kojim su krenuli iz Budimpešte prema Varaždinu.

Varaždinci su u Budimpešti igrali prijateljski susret protiv Honveda u formatu 4 puta po 30 minuta i pobijedili rezultatom 2:1. Domaćini su poveli u 3. minuti, a poravnao je Teklić iz kaznenog udarca nakon prekršaja nad Šegom. Kasnije je Šego bio i strijelac za konačnih 2:1.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video