Vijesti / Sport

TRADICIONALNA UTAKMICA

REVIJA GOLOVA Stari ove godine u golijadi pobijedili Mlade na pomoćnom terenu NK Varaždina

REVIJA GOLOVA Stari ove godine u golijadi pobijedili Mlade na pomoćnom terenu NK Varaždina
Varaždinski.hr

Tradicionalni susret za kraj 'nogometne' godine u Varaždinu, a u njemu su 'Stari' ove godine slavili nad 'Mladima', rezultatom 6:5.

Danas u 13 sati odigrana je tradicionalna utakmica između Starih i Mladih na pomoćnom terenu stadiona Varteksa u Zagrebačkoj ulici. 

Okupile su se generacije igrača, trenera i ostalih nogometnih djelatnika kako bi pozdravili 2022. godinu u nogometnom štihu. 

Po sunčanom i ugodnom vremenu, trener Željko Orehovec vodio je Madunovića, Štefulja, Benka, Drožđeka, Ipšu, Šafarića, a Bojan Vručina stao je na gol, umjesto u vrh napada. Bilo je tu još poznatih imena na terenu, a i oko terena. 

S druge strane našla se trenutna postava NK Varaždina, a pojavio se i Oliver Zelenika. On nije igrao pošto je jučer zadobio neugodnu ozljedu, ali i pokazao da je s njim sve u redu te bi trebao biti spreman za nastavak sezone za mjesec dana. Trener Mladih bio je Igor Postonjski, inače kapetan momčadi Varaždina koji se oporavlja od teške ozljede. 

Već u prvom poluvremenu, Stari su se pokazali kao 'tvrd orah', a tri gola postigao je Leon Benko, dok su za Mlade zabili Teklić i Perić. Prednost su održali i u nastavku, s dva gola Drožđeka i jednim Sačera, a za Mlade je dva gola zabio Brodić te jedan Banovec.

Ipak, rezultat je bio u drugom planu, Mladi ipak nisu željeli Stare previše 'nagaziti', bilo je glavno ne ozlijediti se, a nakon utakmice glavno je zapravo bilo druženje u svečanom salonu stadiona. 

Stari - Mladi 6:5 (3:2)

Suci: Jelić, Sedlar, Kramar.

Strijelci: 1:0 Benko, 1:1 Teklić, 1:2 Perić, 2:2 Benko, 3:2 Benko, 4:2 Drožđek, 4:3 Brodić, 5:3 Drožđek, 6:3 Sačer, 6:4 Banovec, 6:5 Brodić.

Stari: Vručina, Madunović, Prahić, Ipša, Štefulj, Drožđek, Šafarić, S. Posavec, Golubar, Benko, Kresinger (još su igrali: Herceg, Sačer, Gregurić, Bajus). Trener: Želimir Orehovec.

Mladi: Radošević, Kolarić, Stolnik, Ba, Urata, Lusavec, Belcar, Ocvirek, Teklić, Šego, Perić (još su igrali: Jelenić, Težak, Banovec, Herera, Škaričić, Vuk, Brodić, Mitroski). Trener: Igor Postonjski. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video