Vijesti / Sport

nogometaš dinama

Luka Ivanušec o nastupu Hrvatske na Svjetskom prventsvu: 'Napravili smo fantastičan rezultat'

Luka Ivanušec o nastupu Hrvatske na Svjetskom prventsvu: 'Napravili smo fantastičan rezultat'
Slavko Midzor/Pixsell

Teže je gledati, nego igrati, smatra mladi Dinamov igrač...

Luka Ivanušec (24) bio je kandidat za popis igrača koji su putovali na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Ipak, izbornik Dalić nije ga uvrstio među 26 imena koja su otišla na Mundijal i kući se vratila s broncom. Nije bio u formi, priznao je to i sam, a sada je za Dnevnik Nove TV prokomentirao kako je doživio njihov nastup i svoju situaciju u Dinamu.

Počeo je osvrtom na transfer Stipe Biuka u Los Angeles FC.

- Biuk je po meni bio jedan od njihovih najbolji igrača, ali mislim da će Hajduk njegov odlazak zbog dubine kadra dobro pokriti. Sigurno da će s novim trenerom dobiti i neku novu dimenziju, ali mi trebamo gledati samo sebe - započeo je, dodajući kako vjeruje da mogu zadržati prednost na tablici.

Ne otpisuje ni druge klubove SuperSport HNL-a.

- Liga je jaka tako da mi moramo biti maksimalno koncentrirani.

Kako je proživio nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, na koje, dakle, ipak nije otputovao?

- Teže je gledati, živciraš se, ali mislim da smo na kraju napravili fantastičan rezultat. Biti treći na svijetu velika je stvar i čestitao bih reprezentativcima - izjavio je pa, svjestan forme zbog koje nije pozvan u Katar dodao:

- Volim krenuti od sebe, volim vidjeti što nije dobro i to popraviti. Pokušavam učiti da, kad se dogodi neka greška, nastavim dalje i pokušam odigrati najbolje - izjavio je Ivanušec.

Za kraj su ga upitali o mogućem transferu...

- Sve ono što će se događati na ljeto kao posljedica igre u ovom razdoblju, sada o tome ne želim razmišljati - zaključio je.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video