Vijesti / Sport

ČESTITKE SVIMA

POLARNA KROS LIGA PRELOG Sudjelovalo više od 150 trkača i hodača, oborena i dva rekorda!

POLARNA KROS LIGA PRELOG Sudjelovalo više od 150 trkača i hodača, oborena i dva rekorda!
Marko Kiš

Jurica Tomac, Iris Jambrešić, Leon Milner i Nina Dobša bili su najbrži trkači, a Boris Lacković i Tija Požgaj najbrži hodači

U subotu, 7. siječnja nastavljena je Polarna kros liga Prelog. Održano je četvrto kolo po maglovitom i prohladnom vremenu, no priključilo se čak 157 trkača i hodača.

- Vidimo da ste preko ovih praznika napunili baterije i bili spremni za novo kolo Polarne lige. Vrijeme je bilo odlično za trčanje pa je velik broj vas odlučio potrošiti višak kalorija i nastaviti održavati dobru kondiciju, a da ste bili i te kako motivirani, dokazuju to i dva nova rekorda - kažu organizatori.

>>> Rezultate provjerite klikom ovdje
>>> Fotogaleriju pronađite klikom ovdje

Na dugoj stazi (10,8 km) u muškoj kategoriji prvo mjesto osvojio je Jurica Tomac, drugi je bio Ivica Plantak, a treći Ivan Ružman. U ženskoj kategoriji prva je bila Iris Jambrešić, druga Anja Jambrešić, a treća Ines Novinić.

Na kraćoj utrci (3.2 kilometra) kod muškaraca je prvi bio Leon Milner, drugi Saša Horvat, a treći Dario Posavec. Kod žena je najbrža bila Nina Dobša, koja je oborila rekord svoje sestre Ane Dobše od prošlog kola. Druga je bila Lucija Sačer, a treća Mateja Golenja.

Kod hodača, prvi je tradicionalno bio Boris Lacković koji je oborio i vlastiti rekord s vremenom 11:26, dok je kod žena prvo mjesto osvojila Tija Požgaj.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video