Vijesti / Sport

Atletski klub Sloboda

Roko Farkaš otrčao seniorski državni rekord na 200 metara!

Roko Farkaš otrčao seniorski državni rekord na 200 metara!
AK Sloboda

Mladi varaždinski atletičar AK Slobode oduševio na mitingu u Sloveniji!

Na međunarodnom mitingu u Novom Mestu (SLO) u nedjelju (15. siječnja) su nastupili naši višebojci Jana i Klara Koščak te Roko Farkaš i Janko Kišak. Ponovno su postigli iznimne rezultate, a istaknimo da je među njima čak 7 državnih rekorda.

Ovog puta rušen je seniorski državni rekord na 200m, sada u vlasništvu našeg Roka Farkaša, a iznosi 21.26s. Istaknimo da je Roko junior, stoga je ovo juniorski te mlađe seniorski državni rekord. Roko je također nastupao i u skoku u dalj u kojem je zauzeo 2. mjesto i skočio novi osobni rekord od 7.24m!

Jana Koščak nakon jučerašnjeg državnog ml. juniorskog rekorda u skoku u vis rušila je mlađe juniorski rekord i juniorski u skoku u dalj skočivši 6.15m. Jana je nastupala i na 200m i istrčala rezultat vrijedan novog osobnog rekorda 24.85s!

Janko Kišak istrčao je novi juniorski i mlađe juniorski rekord Hrvatske na 60m prepone koji sada iznosi nevjerojatnih 7,99s. Janko je nastupao i na 200m te je istrčao svoj novi osobni rekord od 22.64s.

Povratnica na 60m prepone Klara Koščak istrčala je 8,32s ujedno i njezin novi najbolji rezultat sezone. Na 200m Klara je odnijela pobijedu sa novim osobnim rekordom od 24.84s.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.