Vijesti / Sport

golmanske brige

Radošević postao junak Varaždina pa poručio: 'Želim da Hajduk bude prvak'

Radošević postao junak Varaždina pa poručio: 'Želim da Hajduk bude prvak'
Luka Stanzl/Pixsell

'To je moj klub i vjeran sam navijač, ali sad branim za Varaždin i nije korektno puno pričati o Hajduku', kazao je još jedan Hajdukovac u momčadi Varaždina.

Božidar Radošević postao je na otvaranju proljetnog dijela HNL-a junak Varaždina.

Sigurno je zamjenio Olivera Zeleniku protiv Gorice (koji nije mogao nastupiti zbog crvenog kartona iz Kupa) te s nekoliko dobrih obrana, sigurnošću, a na kraju i obranjenim penalom, pokazao da Varaždin ima dva golmana na koja se može u potpunosti računati.

Susret nadoknade na kraju je završio 0:0, Varaždinci su se kući vratili s bodom, a u nedjelju ih čeka novi izazov - na stadionu u Zagrebačkoj igrat će protiv Lokomotive.

Pto se tiče Radoševića, on je 2010. branio za Hajduk, odigrao i utakmice Europske lige, a bio je i zamjena Danijelu Subašiću, a kasnije je branio u Iranu. 

- Užitak je kad se obrani penal i još k tome u 90. minuti. Cijele pripreme sam se koncentrirao na ovu utakmicu, znao sam da ću braniti jer Zelenika ima crveni karton. Važno je obraniti penal, a važno mi je da sam dobro izlazio na centaršuteve i nadam se ulijevao sigurnost u svoju momčad. Ne znam hoću li i dalje braniti, to će trener odlučiti - rekao je za Slobodnu Dalmaciju te dodao da mu je iskustvo pomoglo pri otkrivanju toga što Suk namjerava.

Osvrnuo se i na Hajduk. 

- Hajduk je moj klub i vjeran sam navijač, ali sad branim za Varaždin i nije korektno puno pričati o Hajduku. Mogu samo reći da želim da Hajduk bude prvak - rekao je Radošević za Slobodnu

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.