Vijesti / Sport

varaždinski prvoligaš

Pokvarila se atmosfera u Varaždinu: 'Vidim paniku, samo da čelnici ne pokleknu pod bizarnim pritiskom'

Pokvarila se atmosfera u Varaždinu: 'Vidim paniku, samo da čelnici ne pokleknu pod bizarnim pritiskom'
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

'Tri utakmice protiv Hajduka nisu uzeli bod, a zaslužili su najmanje šest. Puno je tu pehova gdje su gubili bod ili tri', zaključili su u podcastu.

Prvoligaš iz Varaždina bio je lijepa priča prvog dijela sezone u Supersport HNL-u, ali poslije nekoliko lošijih rezultata atmosfera je malo splasnula, primijetio je voditeljski četverac u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

- Pali su na sedmo mjesto i pokvarila se atmosfera. Ispali su iz kupa i igrali su loše. Identično je i u Slaven Belupu. Vidim paniku na društvenim mrežama, slično je i u Koprovinici. Samo da sad čelnici klubova ne pokleknu nekim bizarnim pritiscima i da ne idu tražiti glavu Kovačevića ili Zekića - započeo je Mateo Pukšar.

Varaždinu za vikend slijedi gostovanje kod trećeplasiranog Osijeka. Još jedna teška utakmica za Varaždince dolazi u najgorem mogućem trenutku - u veljači još ne znaju za pobjedu (porazi protiv Istre 1961, Hajduka i Dinama). 

- Susret protiv Dinama na Gradskom stadionu u Varaždinu imao je pravu kulisu. 7.500 gledatelja, rasprodana zapadna tribina, navijači na jugu, popunjena istočna tribina... Na pravom stadionu kakav je u Varaždinu sve izgleda puno ozbiljnije. Kad se podvuće crta pod prvo poluvrijeme, čak je Varaždin bio bliže pogotku, posebno pod kraj prvog dijela - rekao je komentator Ivan Ljubić. 

- Nije bilo Elezija ni Jelenića protiv Dinama. Ali Varaždin nije izgledao loše, pogotovo što su se u kratkom razdoblju vratili u igru pogotkom Teklića. Protiv Hajduka isto nije bilo loše. Varaždin ne muči muku s efikasnošću ove sezone, puno pucaju izvana. Tri utakmice protiv Hajduka nisu uzeli bod, a zaslužili su najmanje šest. Puno je tu pehova gdje su gubili bod ili tri - zaključili su u podcastu Utakmicu po utakmicu. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video