Vijesti / Sport

oproštaj od reprezentacije

Dalić o Lovrenovom oproštaju: 'Bio je veliki borac i lider svlačionice. Uvijek se suočavao s dosta kritika'

Dalić o Lovrenovom oproštaju: 'Bio je veliki borac i lider svlačionice. Uvijek se suočavao s dosta kritika'
Goran Stanzl/Pixsell

Standardni hrvatski stoper oprostio se od dresa repezentacije u 33. godini te se sada posvećuje karijeri u francuskom Lyonu

Uvijek je bio sjajan borac i na ovom kraju može biti ponosan na sve što je ostvario, rekao je Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, o oproštaju Dejana Lovrena od seniorske momčadi. 

Lovren se od reprezentacije oprostio sa 78 nastupa i pet pogodaka te kao osvajač dvije medalje sa svjetskih prvenstava - srebrne u Rusiji 2018.godine i brončane medalje u Kataru na zadnjem svjetskom prvenstvu 2022 godine.

- Razumijem i poštujem njegovu odluku te sam mu u razgovoru rekao da ima moju podršku što god odluči. Kroz karijeru se suočavao s dosta kritika i nepovjerenja, ali uvijek je bio sjajan borac te sada na kraju reprezentativne priče može biti itekako ponosan na sve što je ostvario. Bio je sjajan i u Rusiji i u Katru, osvojio je dvije medalje i u mnogočemu je nadmašio igrače koji su njemu bili inspiracija devedesetih godina -  rekao je ovim povodom izbornik Dalić koji je naglasio koliko mu je Lovren bio važan na putu prema srebru i bronci na posljednja dva svjetska prvenstva.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video