Vijesti / Sport

reprezentacija

LUKA IVANUŠEC 'Ponosan sam što sam izašao iz loše situacije'

LUKA IVANUŠEC 'Ponosan sam što sam izašao iz loše situacije'
Ivo Čagalj/Pixsell

Ne skriva oduševljenje zbog povratka u reprezentativni kadar...

Hrvatska nogometna reprezentacija otvara kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. godine u subotu na Poljudu, gdje će gostovati dobro poznati protivnik Wales, ovaj puta bez Garetha Balea koji se oprostio o nogometa nakon SP-a u Kataru. Na konferenciji za medije tri dana uoči utakmice govore hrvatski reprezentativci, branič Josip Stanišić i povratnik Luka Ivanušec.

- Fantastično je opet biti ovdje. Za to treniraš svaki dan i igraš. Bio mi je cilj vratiti se nakon Svjetskog i sretan sam što sam opet u reprezentaciji.  Jako sam ponosan zato što sam izašao iz loše situacije. Rasteš kao osoba i kao igrač kad se izvučeš. Drago mi je što sam se vratio već na sljedećem okupljanju i definitivno sam ponosan - rekao je Luka Ivanušec.

Mjesto u prvih 11, možda na lijevom krilu?

To će vidjeti izbornik. Apsolutno mogu pokriti tu poziciju, mogu se staviti na raspolaganje na bilo kojoj poziciji koja treba. S Antom Čačićem puno pričam, daje mi puno savjeta i mislim da se cijela ekipa podignula. I njemu svakako idu zasluge za to. Stavio me i na novu poziciju i hvala mu na tome.

Očekivanja od Walesa?

Bitna je pobjeda za samopouzdanje. Velika su očekivanja od nas, a na nama je to da opravdamo. Ekipa nam je složena od najboljih igrača svijeta. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video