Vijesti / Sport

arena varaždin

2. ATLETSKI SEMINAR U VARAŽDINU Arena će biti domaćin Jošku Vlašiću, Elmiru Čerimagiću i ostalim stručnjacima

2. ATLETSKI SEMINAR U VARAŽDINU Arena će biti domaćin Jošku Vlašiću, Elmiru Čerimagiću i ostalim stručnjacima
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Predavanja vrhunskih sportskih stručnjaka.

U Varaždinu će se 1. travnja 2023. godine u kongresnoj dvorani Arene održati 2. Atletski seminar. Predavanja počinju u 10 sati, a organizator je Atletski klub Sloboda.

- Svjesni činjenice i važnosti kako su educiranost i kompetentnost trenera od krucijalne važnosti za uspjeh u profesionalnom sportu, odlučili smo i ove godine organizirati stručni seminar. Na istom ćemo raditi s atletskim stručnjacima, koji su kroz svoju praksu prošli „sito i rešeto“ i tako akumulirali veliku količinu znanja i okrunili svoj rad s najboljim rezultatima. Dobro je poznato kako su atletski treninzi jedni od najnaprednijih i najrazvijenijih trenažnih tehnologija po pitanju postizanja maksimalnih kapaciteta i pomicanje kinezioloških pragova kod sportaša – istaknuli su iz kluba.

Između ostalog, među predavačima naći će se proslavljeni treneri i sportaši: Joško Vlašić, Damir Pascuttini, Elmir Čerimagić, Siniša Bosak i Dejan Vojnović.

Seminar je namijenjen svim atletskim, sportskim i kondicijskim trenerima, sportskim liječnicima i fizioterapeutima te ostalim stručnim kadrovima u sportu. Kotizacija je 50 eura. 

Više informacija pronađite ovdje.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video