Vijesti / Sport

PUCLIN NAJAVIO SUSRET

DERBI Varaždinski nogometaši idu u Koprivnicu: Tvrda utakmica, bit će lakše ako to dobijemo

DERBI Varaždinski nogometaši idu u Koprivnicu: Tvrda utakmica, bit će lakše ako to dobijemo
Hrvoje Jelavic/Pixsell

Nakon gostovanja u Zagrebu, izabranici Marija Kovačevića odlaze na još jedno gostovanje protiv momčadi koja je također 'u igri' za treće mjesto.

Nakon što su na gostovanju kod Lokomotive nogometaši Varaždina izvukli bod (1:1), slijedi novo ligaško uzbuđenje. U 28. kolu Supersport HNL-a idu na gostovanje u nedaleku Koprivnicu gdje ih čeka utakmica protiv Slaven Belupa.

- Pravi je to susjedski derbi i vjerujem da će nas naši navijači doći bodriti u velikom broju. Bit će to tvrdo, kao što je bilo i u prošla tri susreta ove sezone. Iskusna su momčad s kvalitetnim trenerom Zoranom Zekićem koji igra na rezultat. Moramo izgledati mnogo bolje nego protiv Lokomotive, ako želimo do bodova - započeo je trener varaždinske momčadi Mario Kovačević pa se još malo osvrnuo na prošli susret: 

- Svjesni smo da nismo odigrali dobru utakmicu, ali ona je pokazala karakter i kvalitetu mojih igrača. Borili smo se do kraja, Zelenika nas je spašavao i osvojili smo vrijedan bod. Utakmica nakon reprezentativne pauze zna biti problematična za nas.

Što se tiče stanja u momčadi, vraća se Leonard Vuk, a i dalje su u procesu oporavka Igor Postonjski, Matija Kolarić i Noa Vugrinec koji neće biti na raspolaganju protiv 'farmaceuta'. Ali, tu će biti David Puclin koji je zabio za bod u posljednjem kolu, a svojevremeno je nosio dres momčadi iz Koprivnice.

- Mislim da je bilo vrijeme da nešto zabijem, pogotovo u teškoj utakmici. Slaven? Oni su se dosada pokazali kao čvrsta momčad, trebamo odigrati mušku utakmicu. Puno nam je lakše kad dobijemo susjedski derbi, a očekujem tvrdu utakmicu s malo golova - objasnio je pa se osvrnuo na svoju epizodu na stadionu Ivan Kušek Apaš i zaključio:

- Od mojeg su vremena u Slavenu ostala možda trojica igrača. Gotovo se sve promijenilo pa i ljudi u upravi. A mi imamo još devet utakmica i idemo pokušati odraditi najbolje što možemo pa ćemo vidjeti gdje smo.

Susret 28. kola Supersport HNL-a između Slaven Belupa i Varaždina na rasporedu je u petak, 7. travnja, s početkom u 16 sati na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici uz prijenos na MAXSport 1 programu. Sva tri ligaška susreta ove sezone završila su rezultatom 1:0. Dva je puta slavio Slaven, a u siječnju je bolji bio Varaždin.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video