Vijesti / Sport

DG klub lagoda

Završena rekreativna Disc golf liga Varaždin: Pobjednici su Vucković i Harambašić

Završena rekreativna Disc golf liga Varaždin: Pobjednici su Vucković i Harambašić
Lagoda Disc Golf

Završetkom ove lige, gotovo odmah je započela nova sezona ovog lijepog i rekreativnog sporta.

Kroz deset kola, igranih od 14. rujna prošle pa do 4. travnja ove godine, u ligi je sudjelovalo ukupno 42 igračice i igrača, a svako kolo igralo se u formatu od dvije runde po devet staza utorkom u poslijepodnevnim satima.

U Mix kategoriji, odnosno među iskusnijim disc golferima, pobjedu je odnio Aki Vucković koji je do posljednjeg kola bio u tijesnoj borbi sa Aleksandrom Sudžukovićem, osvjačem prethodne dvije sezone lige. U konačnici je Aki pokazao više smirenosti u zadnjem kolu i odnio bodove potrebne za osvajanje lige. Sudžuković je završio kao drugi, dok je teće mjesto pripalo Dinku Šimencu.

U početničkoj kategoriji je Dino Harambašić osigurao titulu i prije posljednjeg kola pa ovdje nije bilo velike neizvjesnosti do samog kraja. Antonio Grigić je završio kao drugi, dok je Ani Rob pripalo treće mjesto.

Vrijedan spomena za prošlu sezonu je i jedini „as“, odnosno pogodak u koš iz početnog bacanja, sezone kojeg je u 4. kolu postigao Vanja Brozović.

Nova sezona lige započela je u utorak 11. travnja, a igrat će se kroz sedam kola i to utorkom s početkom u 17:30 sati. Kako ova liga ima i promotivni karakter iz disc golf kluba Lagoda pozivaju sve koji bi željeli isprobati disc golf da im se jave ([email protected] ili 0981936437) te da dođu na neko od narednih kola gdje će naučiti osnove igre i okušati se u ovom lijepom rekreativnom sportu. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video