Vijesti / Sport

turski prvak

Turski mediji pišu da turski prvak Trabzonspor želi Zlatka Dalića za trenera

Turski mediji pišu da turski prvak Trabzonspor želi Zlatka Dalića za trenera
Igor Kralj/Pixsell

Slaven Bilić i Nenad Bjelica također figuriraju kao kandidati za šefa stručnog stožera...

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić prema pisanju turskih medija na meti je tamošnjeg prvaka Trabzonspora.  Kako prenosi turski list Taka Gazeta, predsjednik Trabzonspora Ertugrul Dogan kontaktirao je hrvatskog izbornika za upražnjeno mjesto glavnog trenera.  Tamošnji novinar Serkan Askin otkrio je informaciju da je Dogan preko FaceTimea kontaktirao Dalića i upoznao ga s brojnim projektima i ambicijama u Trabzonsporu.

Navedeno je da će 56-godišnji hrvatski stručnjak uskoro dati povratnu informaciju, a Dalićevo ime zagolicalo je maštu navijača aktualnog turskog prvaka.

Slaven Bilić jedan je od kandidata za klupu aktualnog prvaka Trabzonspora, ali nije jedini. Osim njega, spominje se i ime Nenada Bjelice, a veliki favorit je i Andrea Pirlo, trener Karagumruka.

Inače, Trabzonspor je osnovan prije 55 godina, sedam puta su osvajali tursku Superligu te devet puta turski kup. Malo je vjerojatno da će Dalić prihvatiti ovu ponudu jer je već ranije odbijao veliki novac, puno puta je izjavio kako je sretan na klupi Hrvatske, a nedavno je produžio ugovor do 2026. godine. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video