Vijesti / Sport

hnl

NK Varaždin danas ima sjajnu šansu za treće mjesto: 'Moramo biti na maksimumu'

NK Varaždin danas ima sjajnu šansu za treće mjesto: 'Moramo biti na maksimumu'
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Velika gužva na sredini tablice, a samo dva mjesta vode u kvalifikacije za europska natjecanja. Susret počinje u 15 sati na Gradskom stadionu.

Nogometni klub Varaždin danas od 15 sati igra susret protiv Istre 1961 na Gradskom stadionu.

Varaždinski prvoligaš ima sjajnu šansu za doći na treće mjesto ljestvice nakon još jednog kiksa Osijeka (2:2 protiv Lokomotive), ali i uvjerljivog poraza Slavena od Dinama (4:0).

Istra je izravni protivnik za mjesta koja će voditi prema europskim natjecanjima, točnije Konferencijskoj ligi. Dinamo i Hajduk zabetonirani su na prvom i drugom mjestu, velika bitka vodi se za treće i četvrto (čak šest momčadi je unutar 5 bodova), dok je ovo kolo već donijelo dramu i na dnu.

Šibenik je uvjerljivo izgubio protiv Gorice na Šubićevcu u petak (0:4) te je Gorica sada samo na bod od pretposljednjeg Šibenika.

Ulaznice za dvoboj Varaždina i Istre su u prodaji od 10 sati na Ticket pointu kod stadiona.

- Moramo biti na maksimumu. Vidjelo smo u zadnjoj utakmici da je Istra zabila u par minuta dva gola Hajduku. Svako opuštanje može dovesti do problema. Igramo doma, pripremamo se dobro i vjerujem da ćemo pred našom publikom uzeti bodove – rekao je trener Mario Kovačević.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video