Vijesti / Sport

zajednica sportskih udruga

VARAŽDIN THROWDOWN Tko je ponio titulu 'Fittest in Varaždin'? Donosimo listu pobjednika

VARAŽDIN THROWDOWN Tko je ponio titulu 'Fittest in Varaždin'? Donosimo listu pobjednika
Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

Za vikend je na Graberju bilo vrlo aktivno - evo tko su bili najuspješniji natjecatelji.

Udruga za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja „Active Vita“ u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina i ove godine organizirala je veliko međunarodno natjecanje u CrossFit®-u – Varaždin Throwdown 2023 koje se održalo 3. i 4. lipnja na vanjskim terenima sportskog centra Graberje.

Natjecanje Varaždin Throwdown se kontinuirano održava u Varaždinu već proteklih 9 godina te se etabliralo u regiji kao jedno od najkvalitetnijih i najvećih CrossFit® natjecanja koje svake godine okuplja veliki broj sportaša, trenera i zaljubljenika u CrossFit iz Hrvatske i cijele regije. I ove se godine stiglo je osamdesetak natjecatelja i natjecateljica iz pet zemalja koji su se kroz dva dana atraktivnog natjecanja borili za postolje i titulu „Fittest in Varaždin“ u Elitnoj i Open kategoriji.

U elitnoj kategoriji najbolji je bio Armin Streibl iz Austrije, a na drugom i trećem mjestu bili su natjecatelji iz Slovenije, Tilen Hvasti i Aljaž Petrič.

U Open kategoriji najbolje natjecateljice bile su Anna Osvald iz Mađarske te Hana Molan i Lana Pluško iz Slovenije, a natjecatelji Peter Szita iz Mađarske, Sergij Potočnik iz Slovenije i Ivan Pavlić iz Hrvatske.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video