Vijesti / Upisi u srednje škole

upisi su blizu

PREDSTAVITE ŠKOLU ONLINE Portal Srednja.hr pokrenuo novi projekt

PREDSTAVITE ŠKOLU ONLINE Portal Srednja.hr pokrenuo novi projekt
Ilustracija

Škole ne mogu održavati dane otvorenih vrata i predstaviti se zainteresiranim učenicima.

U suradnji s Hrvatskom zajednicom županija portal srednja.hr pokrenuo je projekt Online predstavljanje škola.

- Budući da zbog pandemije koronavirusa i preporuka da ostanemo doma i ne izlazimo, sve se prebacilo u online svijet. Škole zbog toga ne mogu održavati dane otvorenih vrata i predstaviti se zainteresiranim učenicima. Mi smo osmislili način kako se škole mogu predstaviti, bez potrebe fizičkog kontakta. Cilj ovog projekta je približiti škole mladima koji ih žele upisati, olakšati odabir i ponuditi školama novi kanal komunikacije prema mladima i njihovim roditeljima. Svjesni problematike u kojima se roditelji i mladi nalaze, u suradnji s portalom srednja.hr, Hrvatska zajednica županija želi olakšati situaciju i barem kroz virtualni svijet olakšati odabir za desetke tisuća koji uskoro moraju odlučiti gdje će se nastaviti školovati - stoji u objavi na službenoj stranici Hrvatske zajednice županija.

Online predstavljanje škole možete vidjeti kroz primjer Gimnazije Pula. Škole se predstavljaju kroz nekoliko rubrika: naziv škole, lokacija, kratki opis škole, povijest škole, uvjeti upisa, fotografija i video, kontakti.

- Svaka škola može dodati rubrike i prilagoditi ih svojim potrebama. Kako bi i Vaša škola sudjelovala u ovakvoj vrsti predstavljanja, molimo da ispunjen obrazac (ispod teksta) dostavite na na mail [email protected]. Na isti mail možete postaviti sva dodatna pitanja - naglašavaju organizatori.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video