MISS SUPRANATIONAL Kandidatkinje posjetile Modnu kuću Ellera i isprobale haljine

Kandidatkinje za izbor Miss Supranational Varaždinske županije posjetile su jučer modnu kuću Ellera.

> VIDEO Pred djevojkama su pripreme za glamurozno finale

> FOTO Održan casting za Miss Supranational

> PREDSTAVLJANJE (2) Kandidatkinje u A.R.M. dizajnu isprobale modne kreacije

FOTO U sklopu priprema za Miss Supranational djevojke posjetile tvrtku Galko

Varaždinski izbor organizira Lena Radanović, koja je direktorica izbora za miss Supranational za Varaždinsku županiju, a casting je održan u Hotelu Turist.

U finalu koje će se održati 28. travnja u Hotelu Turist sudjelovat će 13 djevojaka, a četiri od njih posjetile su u srijedu modnu kuću Elera, te se fotografirale u prekrasnim haljinama ove poznate varaždinske modne kuće.

1. Nikolina Žitnjak

Zovem se Nikolina. Imam 25 godina i dolazim iz mjesta izvan grada Varaždina, Gornjeg Kućana. Od djetinjstva volim fotografiju, olovku i crtanje. Oslikavam zidove i crtam svugdje gdje stignem. San mi je postati umjetnik i baviti se modom jer ju volim. Usput obožavam sport, trčanje, biciklizam, planinarenje i sve što ima veze sa sportom. Htjela bih postati i fitness trener, tko zna možda se to i ostvari. Svi me znaju kao jednu jednostavnu, prirodnu, borbenu i čvrstu djevojku. Ono što naumim to i ostvarim. Zašto sam se prijavila na Miss Supranational, ne samo zbog vanjštine nego i zbog toga jer želim uspjeti u manekenstvu. Svaka cura koja se prijavila je već sama po sebi pobjednica, jer nosi ono nešto posebno. Ljepota žene ne nalazi se samo u šminki nego u njezinoj prirodnosti bez šminke, u osmjehu, očima. Ako zračiš iznutra ljepota ce se vidjet i izvana. Ljepota znači karakter, lijepo ponašanje i elegantnost jedne žene. Šminka i odjeća nas samo krasi.

2. Tea Tušek

Moje ime je Tea Tušek,imam 18 godina, živim u Pleši, malom mjestu pored Trakošćana.

Pohađam srednju školu u Ivancu, smjer ekonomist, 4.razred. Svoje slobodno vrijeme volim provoditi s prijateljima, volim šetati i povremeno voziti bicikl. Vrlo sam komunikativna osoba te se volim družiti i stjecati nova prijateljstva.

3. Mateja Marget

Moje ime je Mateja Marget, živim u Varaždinu. Imam 24 godine. Studentica sam prve godine diplomskog studija ‘Upravljanje vodama’ na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu. U slobodno vrijeme bavim se rekreacijom u fitness centru ‘Sporttime’ te radim preko student servisa u DM-u.

Komunikativna sam i vedra osoba, volim izazove, stjecati nova iskustva i upoznavati nove ljude.

4. Manuela Divjak

Moje ime je Manuela Divjak. Dolazim iz predgrađa Varaždina, Hrašćice. Imam 17 godina te idem u Gospodarsku školu Varaždin, smjer upravni referent. U slobodno vrijeme volim boraviti u prirodi te crtati i slikati. Inspiraciju za crtanje uvijek dobivam iz glave. Nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja željela bih upisati Policijsku akademiju ili Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu. Obožavam modu i isprobavanje raznih stilova odjevanja po čemu me prijatelji i vrlo dobro poznaju. Smatram da će me ovi izbori podignuti još više kako u svijetu mode tako i u životu općenito. Komunikativna sam, vedra, uvijek nasmijana, imam svoje ciljeve koje uvijek nastojim ispuniti te sam vrlo odlučna osoba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije