ŽIVOT NA VAGI Varaždinac Siniša: ‘Prvi put nakon nekoliko godina sam ispod 180!’

U jučerašnjoj emisiji RTL-ova showa Život na vagi na redu je ponovno bilo vaganje kandidata.

Rečeno je da onaj tim koji će imati lošiji rezultat ide na eliminacije. A kandidat koji dobije dvije kile ili više, automatski napušta show, makar imao i imunitet.

Najviše od svih skinuo je simpatični Varaždinac Siniša Pšak, kojeg svi u showu iznimno hvale, a čini se da je osvojio i simpatije gledatelja.

Sinišu su svi pohvalili i prije nego je stao na vagu, a kada je pokazala da je izgubio 4,7 kilograma, uslijedio je aplauz.

– Pao sam ispod 180 kilograma, ima već par godina da nisam bio ispod te brojke – rekao je Siniša, koji je u tjedan dana izgubio 2,6 % tjelesne mase.

– Koliko ono moraš skinuti? – upitala ga je voditeljica Marijana Batinić.

– Pa… Prosječnu familiju – odgovorio je Siniša i nasmijao sve natjecatelje.

Kada se podvukla crta, plavi tim je izgubio sveukupno 26 kilograma, odnosno 2,2%, dok je crveni izgubio 20 kilograma, odnosno 1,7 % tjelesne mase. No crveni je tim imao minus tri kilograma jer su pobijedili u izazovu, no ipak nisu stigli plavi tim jer su imali gubitak od samo 2,0 % tjelesne mase.

Slijede eliminacije, a koji kandidat crvenog tima odlazi kući odabirom plavog tima, gledatelji će saznati u ponedjeljak od 20 sati, na RTL-u.

Pogledajte u snimci Sinišin uspjeh na vaganju, a kako su prošli ostali, pročitajte na RTL-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije