VIDEO I FOTO Ivančanin Domagoj Sever zabilježio prekrasne prizore otoka Brača

Ivančanin Domagoj Sever nakon brojnih priznanja za svoje fotografske radove ne prestaje s radom. Upravo je ovih dana objavio video Brača kojim pokušava dočarati ljepotu plaža tog hrvatskog otoka.

– Video je snimljen u periodu od dva tjedna, a cilj mi je bio prikazati ljepotu otoka. Iako je svima prva asocijacija vezana uz Brač Zlatni rat, otok ima mnoštvo plaža koje su udaljene nekoliko minuta hoda od glavne ceste, a na kojima u špici sezone ili ima jako malo ljudi ili ih uopće nema – istaknuo je.

– Kajak je idealan za istraživanje mnoštva malih skrivenih plaža, te je super prijedlog za one koji vole malo aktivniji odmor – dodao je Sever.

Domagoju ovo nije prvi takav video, prvi je snimljen na Dugom otoku i zabilježio uspjeh – u samo nekoliko dana pregledan je više od 50 tisuća puta!

– Upravo to me potaknulo da sa svojih putovanja radim vlogove (video blogove) tako da ću osim plaža uskoro objaviti još nekoliko videa s Brača u kojima ima i kadrova drugih ljepota – ispod površine vode, gastronomije.

Zavirite u video, a tko zna, možda ćete već iduće godine godišnji odmor odlučiti provesti upravo tamo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije