FOTO Modeli Ane Kraš i svirka N. Stipčića i Yangstersa za pravi dvorišni party!

Jedno od trinaest dvorišta koje je jučer, 2. srpnja, u sklopu Festivala varaždinskih dvorišta otvorilo vrata posjetiteljima bilo je i dvorište Cvek u Kukuljevićevoj ulici, organiziravši događanje pod radnim nazivom ‘Lounge na Varaždinski’. Veliko slovo ‘V’ nije pravopisna pogreška, ono se tu nalazi jer je glavni organizator događanja u dvorištu bio naš portal Varaždinski.hr.

Najprije je u jutarnjim satima održana radionica Sanje Tot iz Hobby hižice ‘Varaždinski motivi’ te izložba fotografija Darka Gorenaka ‘Varaždinska jezgra iz zraka’.

FOTO Festival dvorišta: Jutro u znaku radionica, navečer svirke, modna revija…

Nakon što je sunce natjeralo Varaždinke i Varaždince u hladovinu, večernji dio programa privukao je brojne posjetitelje koji su ispunili dvorište…

Deset godišnjicu rada modnom je revijom obilježila poznata varaždinska dizajnerica Ana Kraš, kojoj se u proslavi pridružila Marijana Gregurić, koja je također slavila isti broj godina postojanja njezinog frizerskog salona Gloss.

– Marijana i ja smo zajedno od prve revije i često surađujemo – rekla je Ana.

Ana je okupljenima predstavila ljetnu, lepršavu kolekciju, koja ističe ‘ženstvenost i namijenjena je samosvjesnim modernim ženama i majkama’.

– Sretni smo što, iako smo imali uspone i padove, danas radimo i 3.500 komada godišnje, a ta će brojka u budućnosti rasti – rečeno je na reviji.

Djevojke koje su nosile Anine kreacije izlazile su nekoliko puta, a za njihov besprijekoran make-up bila je zaslužna Ema Kerekeš.

Za glazbeni ugođaj pobrinuo se Neven Stipčić, koji je kreirao živu glazbenu kulisu modne revije.

– Hvala svima, naročito mojoj obitelji! – rekla je na kraju vidno uzbuđena i sretna Ana Kraš Šoštarić.

Domaćini su, zahvaljujući slastičarnici Šešet, restoranu Cimplet i vinariji Kerman, ugostili Varaždinske i Varaždince te se pobrinuli da kući ne odu žedni. Svi oni koji su sjedili isprobali su stolice ivanečkog poduzetnika Mire Belcara, napravljene u sklopu projekta Smetnjak.

Događaj nije završio modnom revijom. Publika je po njezinu završetku ostala uživati u glasu Nevena Stipčića, a kasnije i benda The Yangsters.

– Stvarno je bilo odlično! Glazba, ambijent, modna revija, ma baš sve – iznijela nam je Dorotea svoje dojmove.

Po reakcijama publike ‘Lounge na Varaždinski’ pokazao se kao pun pogodak, a kako je to izgledalo – pogledajte u galeriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije