FOTO Prekrasne djevojke u odjeći Ratke Marković plijenile pažnju prolaznika

Ako ste danas nešto nakon 14 sati šetali Gajevom ulicom, mogli ste zamijetiti velik broj lijepih djevojaka koje su odmarale na klupama.

Dakako, nije riječ o nasumičnom okupljanju, riječ je o djevojkama koje će sudjelovati na natjecanju ljepote Miss Supranational ove godine.

O čemu se točno radi upitali smo Ratku Marković, vlasnicu butika Bianco&Nero, ali, kao što i mnogi od vas znaju, bivšu miss Varaždinske županije.

– Ovih 18 djevojaka došlo je u Varaždin jer ih oblačim za jedan izlaz. Iznimno sam ponosna na to i drago mi je što će baš varaždinske haljine ovim lijepim djevojkama dati još jednu dodatnu dimenziju ljepote – kazala je.

Samo natjecanje Miss Supranational organiziraju Sanja Bijedov Popović, suvlasnica Miss Supranational Hrvatske i Tamara Roglić, bivša missica.

– Miss Supranational jedno je od najjačih natjecanja ljepote na svijetu, odradile smo regionalne izbore i sad je vrijeme za finale, koje će se održati na Pagu, u hotelu Luna. Ratka je dizajnerica koja nam se iznimno sviđa. Nakon izbora najljepše Hrvatice na Miss Supranational čeka nas veliko finale, svjetski izbor u Poljskoj koje će se održati 2. prosinca ove godine – kazala nam je Sanja Bijedov Popović.

Da je konkurencija velika, potvrdila nam je Tamara Roglić.

– Prošle godine sudjelovalo je 85 zemalja, a Hrvatska će sad sudjelovati po drugi put. Događaj će prenositi preko 100 televizijskih kuća i možemo reći kako je ovo, uz Miss svijeta i Miss universe svijeta, jedno od tri najrespektabilnija svjetska izbora ljepote – dodala je.

Upitali smo i ljepotice što misle o izboru.

– Ovaj izbor je za mene prije svega lijepo druženje, novo iskustvo, ali važno mi je i stručno mišljenje, svaka cura želi saznati nešto o svome izgledu. Prolazila sam kroz Varaždin, ali nikad nisam bila u centru. Sviđa mi se jako vaš grad – rekla je Dijana Šafran iz Bjelovara.

Ni njezina kolegica Edita Marenić nije daleko od takvog stava.

– Odlično je ovo iskustvo, natjecanja poput ovog otvaraju nova vrata u životu, a sigurna sam da će mi i ovaj izbor otvoriti nova vrata. Inače, Varaždin mi je jako drag, studiram u Čakovcu pa često dođem s prijateljima ovdje – kazala je.

Što drugo reći nego poželjeti djevojkama puno sreće na izboru i da nam ponovo posjete naš barokni grad.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije