Odabrano pet missica za titulu Miss Hrvatske, Varaždinska županija dati će šestu

Polako se popunjuje popis od 15 finalistica koje će se u lipnju boriti za titulu Miss Hrvatske 2016. i odlazak na prestižno natjecanje za Miss svijeta.

Zasad je poznato pet imena: za Miss Ličko-senjske županije odabrana je Dolores Džolić, Miss Zagreba i Zagrebačke županije Antonela Ivanović, Miss Koprivničko-križevačke županije Marinela Miklečić, Miss Primorsko-goranske županije Nina Jelenković te Sara Vukušić koja je prije nekoliko dana postala Miss Požeško-slavonske županije.

– Raspored regionalnih castinga i izbora sve je zgusnutiji i popis finalistica se iz tjedna u tjedan popunjuje! Usporedo s izborima diljem Hrvatske odvijaju se i intenzivne pripreme za veliko finale na kojem ćemo izabrati najljepšu od najljepših i kojoj će aktualna misica Maja Spahija predati raskošnu krunu – rekla je Maja Vračarić, direktorica izbora za Miss Hrvatske.

Regionalna natjecanja se nastavljaju prema planu pa se tako u subotu 23. travnja u koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu bira Miss Varaždinske županije.

> Miss Varaždinske županije: Evo kompletnog programa izbora ove subote!

U četvrtak, 28. travnja održat će se izbor za Miss Zadarske županije, a Miss Šibensko-kninske županije bira se dan kasnije – 29. travnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije