tragovi od dezića

Bijele mrlje od dezodoransa uklonite za pet sekundi uz pomoć ovog super trika

Prije nego što presvučete majicu ili počnete trošiti dječje maramice, postoji siguran način da se riješite bijelih tragova dezodoransa.

Svima se dogodilo da su obukli svoju omiljenu crnu majicu i odjednom bi se dogodila prava katastrofa, pojavili bi se bijeli tragovi dezodoransa zbog čega su izgledali neuredno, prenosi Net.hr.

Prije nego što presvučete majicu ili počnete trošiti dječje maramice, postoji siguran način da se riješite bijelih tragova dezodoransa, piše The Sun.

Novinarka Alison Hall je otkrila kako brzo uklanja tragove dezodoransa pomoću baršunaste vješalice za odjeću. Kako provodi mnogo vremena ispred kamere, zna kako se pobrinuti da joj odjeća izgleda svježe 24 sata dnevno.

Kad joj se na rukavima pojave bijeli tragovi dezodoransa, jednostavno trlja baršunastu vješalicu preko mrlje. Mekana, teksturirana površina baršunaste vješalice čini ih iznenađujuće učinkovitima u uklanjanju bijelih tragova.

Za razliku od oštrijih tkanina ili spužvi, baršun je dovoljno mekan da ne ošteti vašu odjeću, a istovremeno ima dovoljno teksture da ukloni ostatke dezodoransa. To je nježna, ali učinkovita metoda, što je čini savršenom za osjetljive tkanine kao i za svakodnevno nošenje.

Alison je svoj trik podijelila u videu na Instagramu i nazvala ga “najkorisnijom stvari koju je ikada objavila”.

“Bijele mrlje od dezodoransa su me izluđivala sve dok nisam shvatila da moje baršunaste vješalice za odjeću čine čuda. Znate li ovaj trik”, rekla je u videu.

“Ovo je najkorisnija stvar koju sam vidjela cijeli tjedan”, našalila se jedna žena, a druga je dodala: “Ovo je tako korisno.”

@alisonhallreporting

In journalism we call this “news you can use”… I discovefed this hack a while ago and its been a game changer while getting dressed – especially in workout clothes. #clothinghack #cleaningtip #laundrytip #newsyoucanuse #fyp

♬ Theme From A Summer Place – Percy Faith

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije