VIDEO: Core Tabata workout #fitandhealthy

Donosim vam jednu Tabatu kojom ćete aktivirati mišiće core-a. Trbušni, leđni i mišići zdjelice i nogu te još dodatak mišiće prsa u kratkim intervalima rada ćete aktivirati tako da ih izvodite Tabata protokolom. Što znači da radite 20:10s x8 vježbi. Pošto vi imate samo četiri vježbe, nakon što završite četvrtu vraćate se na prvu. Četiri vježbe x dva = jedna Tabata. Naravno, vi ih možete napraviti nekoliko.

Preporučujem od 3-5 Tabata, ovisno o vašoj fizičkoj spremi i volji!

Nemojte biti lijeni i radite, postanite pravi mali vrijedni radnici jer naše tijelo pamti sve, i dobro i loše. Neka vaše tijelo pamti više dobrih, a manje loših navika. U svemu mora postojati balans, na koncu mi smo samo ljudi, “tko je bez grijeha neka prvi baci kamen!” koji vole griješiti. Najslađe nam je uvijek zabranjeno, pa ćemo upravo zbog toga u naš život uvrstiti što više zdravih navika, a polako izbaciti loše.

Da se razumijemo, svi mi imamo i dobrih i loših navika i svatko od nas bi se mogao potruditi malo više, i još više, ali opet je dobro i nadahnjujuće kada se malim koracima mijenjamo i stvaramo dobre navike. To nas motivira za dalje i za više. Sve što je na silu i bez volje je na kraju mučenje.

Neka zdrava navika postane vaša ovisnost bez koje ne možete zamisliti svoj život!

Znam, ooo znam, sada si mislite da je to nemoguće, e dragi moji, moguće je! Vjerujte mi na riječ, itekako je moguće. Samo morate probati, potruditi se i krenuti malim koracima ka cilju. Nemojte drastično mijenjati životne navike, polako korak po korak prema cilju i sigurna sam da ćete uspjeti.

Želim vam lijep dan! Vaša trenerica Ivana
#tabata

  • Sklek + penjač/planinar
  • Unilateralna sklopka
  • Čučanj + abdukcija/odnoženje
  • Leđna ekstenzija

Sve ponovi x2

Pogledajte video:

Trening za cijelo tijelo! Na portalu emedjimurje.rtl.hr i varazdinski.rtl.hr

Posted by Fitness Studio FitLife on 23. veljače 2016

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije