MODA Na koktel-reviji branda Ellera unikatne haljine vrijednosti i 2.500 kuna!

Modni brand Ellera varaždinske dizajnire Željke Vidović predstavljen je u petak, 8. siječanja, modnim koktel-događajem održanim u caffe baru Sermage na Stančićevom trgu.

Modeli su nosili jedinstvene kreacije, koktel haljine za poslovne i svečane prigode modne kuće Ellera, smještene u Bakačevoj 6, i to u tri izlaska, piše Varaždinski obrtnički portal.

Konobari caffe bara Sermage pripremali su poznate koktele kao što su Sex on the Beach, Long Island Iced Tea, Bloody Mary, Cuba Libre, Head Fucker… Osim prelijepih modela u limited edition haljinama modne marke Ellera, koje je Željka ručno izradila, za trendi frizure pobrinuo se Frizerski salon Claudia, za savršenu šminku Centar ljepote ‘Sjajni’, a za odličnu atmosferu Lidija Benjak i DJ.

Po završetku revije održana je i nagradna igra, a gostima Sermagea predstavljen je izazov u kojem su morali pogoditi cijenu haljine jednog od predstavljenih modela. Cijena haljine iznosila je 2.500 kuna te je Željka uzvanicima objasnila sve vrijednosti unikatnih haljina za koje osim izuzetno kvalitetnih tkanina, Swarovski kristala i čipke, na ručni rad utroši i više od mjesec dana.

Kako je izgledala ova kombinacija modnih kreacija Željke Vidović i koktelski kreacija osoblja Sermagea i što se sve događalo te večeri, pročitajte i pogledajte u fotogaleriji na Varaždinskom obrtničkom portalu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije