Fitness Studio FitLife: Vježbe u paru #part2

Ovoga tjedna vam donosim vježbe u paru pa se nadam da ćete nešto od mojih savjeta primijeniti u treningu zajedno sa svojim partnerom. Vaš partner može biti mama, prijateljica, sestra, muž ili pak netko treći tko je otprilike vaše visine i težine jer manje je važno s kim ćete sudjelovati, važno je da sudjelujete!

Ovo je trening #forfun ali morate biti sigurni da ste potpuno zdravi te da ne postoje nikakvi posturalni problemi, a pod to mislim na probleme lokomotornog sustava. Vježbe uz mene prikazuje i moja draga prijateljica Jagoda koja je licencirani instruktor grupnog fitnesa uz glazbu te fit&fun mini trampolin instruktor.

Nadam se da ćete uživati u treningu baš kao što smo ja i Jagoda. Sretno!
Vaša trenerica Ivana


Prednji i stražnji iskorak radite prvo jednom nogom, pa isti broj ponavljanja na drugu nogu. Ukupno deset ponavljanja na svaku nogu. Vježba za aktivaciju donjeg dijela tijela, zdjelicu i noge.


Podizanje trupa u sjedeći položaj (stopala su vam isprepletena).Ukupno dvadeset ponavljanja. Vježba za aktivaciju trbušnih mišića.


Čučanj izdržaj + obrnuti sklek. Ukupno deset obrnutih sklekova svaka osoba. Vježba čučanj za aktivaciju donjeg dijela tijela, zdjelicu i noge i obrnuti sklek za aktivaciju stražnje strane nadlaktice, tricepsa.


Plank izdržaj na šakama + naizmjenično podizanje ruke. Ukupno deset ponavljanja na svaku ruku. Vježba za aktivaciju centra našeg tijela, točnije core-a.


Podizanje trupa s nogama isprepletenim oko partnerovog struka. Ukupno deset ponavljanja svaka osoba. Vježba za aktivaciju trbušnih mišića.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije