Muškarci, ovo možete napraviti za bolji brak!

Čak i ljudi koji su sretni u braku i ljubavi nekad se zapitaju kako sačuvati tu vezu. Ljubav i brak nisu laki, pogotovo kada imate i djecu te svakodnevne probleme. Evo stoga naputaka za muškarce koji žele održati vlastiti brak:

1. Pretpostavite najbolje objašnjenje za ono što je napravila, ne najgore

Razmislite o najiritantnijoj stvari koju vaša partnerica radi. I nemojte tražiti najgore, već najbolje objašnjenje za to.

2. Postavite sebi izazov

Pokušajte tjedan dana preživjeti bez negativnih i ružnih stvari upućenih vašoj boljoj polovici. Budite puni ljubavi, umjesto sarkazma i zlobe.

3. Ne pokušavajte riješiti njene probleme, saslušajte je

Muškarci žele uvijek rješavati probleme žena koje vole. No, to je ponekad pogrešno i može vam se obiti o glavu. Stoga nekad saslušajte, i ne radite ništa drugo. Ako mislite da imate najbolje rješenje, spomenite ga u nekom drugom razgovoru.

4. Zanemarite njene mane i ne pokušavajte je promijeniti

Zanemarite stvari koje vas iritiraju i koje smatrate neugodnima. Reagirajte na njene kvalitete, a negativne stvari pokušajte zanemariti.

5. Vaše žrtve su vaš dar, a ne njen dug

Kada napravite nešto lijepo za vašu partnericu i zajednicu, smatrajte to darom njoj i vašem odnosu. Učinite nešto lijepo za nju i ne sakupljajte bodove. Oboje ćete profitirati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije