Bijelo rublje ispod bijele odjeće? Nikako!

Birajte lagane i prozračne komade, najbolje svijetlih nijansi. I usudite se nositi bijelo!

To su najčešći savjeti modnih stručnjaka za vruće ljetne dane. Ali nije dovoljno usuditi se birati bijelu odjeću, treba znati i kako je nositi.

I dok će neki pomisliti kako tu nema “neke filozofije”, drugi će jednostavno izbjegavati nositi bijelo.

Ako ne želite biti među potonjima, evo savjeta kako i ovo ljeto možete uživati u bijelim kombinacijama bez modnih pogrešaka. Bijela odjeća, osim što je prozračna, često je i prozirna. Vaš prvi instikt može biti da upravo zbog toga odaberete bijelo donje rublje. To je prva pogreška koju ćete napraviti. Ako pokušavate “stopiti” bijelo s bijelim onda nemojte birati bijelo donje rublje jer će ono ispod prozirnih bijelih komada biti kao “highlighter” i jednako će se isticati kao i crni. Ispod bijele košulje ili majice nosite nježne pastelne boje za dnevnu kombinaciju, a za večernju možete izabrati i neki samostojeći grudnjak sa zanimljivim print uzorkom ili crvene, ljubičaste, narančaste ili neke druge upečatljive boje. Naravno, ako ste dovoljno odvažne.

Ako nosite pamučne majice s kratkim rukavima ili širokih naramenica, nosite sportske grudnjake koji podupiru grudi. Dostupni su u raznim bojama i modelima pa pronađite one koji vam najviše odgovaraju.

Omiljene uske bijele traperice već ste više puta prošetali gradom. Pretpostavljamo, u kombinaciji s bijelim tangicama. Birajte sive tange ili gaćice kada idući put slažete modnu kombinaciju s uskim, bijelim trapericama.

Uske, pencil haljine pravi su hit, ali su i jako nezhavlane jer se kroz baš sve ocrtava. Čak i ako materijal haljine nije proziran, ocrtavat će se rubovi donjeg rublja. Zato je najbolji izbor da ispod ovakvih haljina nosite “podhaljinu” koja će poslužiti kao korzet.

Za majice ili haljine otvorenih leđa svakako kupite grudnjak samostojeći grudnjak. Ne želite da vam preko osunčanih, golih leđa ide traka od grudnjaka. Samostojeći grudnjak najbolji je izbor za ovakve kombinacije.

Suknje ili haljine koje su poluprozirne “traže” donje rublje bež nijansi. Slobodno izaberite ženske bokserice u boji kapučina, manje će se isticati od bijelih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije