Nagradna igra: Hobby hižica i Varazdinski.hr poklanjaju radionicu!

Hobby Hižica i Varazdinski.hr vam poklanjaju kreativnu radionicu. Najbrži čitatelj koji ostavi najkreativniji odgovor ispod članka dobiva besplatnu radionicu na temu: “RASKOŠAN LJUBAVNI ALBUM”

Više o radionici: “RASKOŠAN LJUBAVNI ALBUM”

– Iako je Valentinovo iza nas, mi širimo ljubav iz mjeseca u mjesec. Naša sadašnja ljubav u Hižici naziva se Scrapomanija. Ona se opasno širi među kreativcima svih dobi, to je zaraza koju naprosto obožavamo. Na velikim koricama za album kombinirat ćemo scrap tehnike, sa Sizzix mašinom, tehnikom rada sa šablonama, embossing tehnikom, kombinirati raznim trakicama, čipkama i dodacima. Kreativni (ne)red je zagarantiran na ovoj radionici – kazale su za Varazdinski.hr kreativke iz Hobby hižice.

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice: 160,00 kn, a održava se u četvrtak 14. svibnja od 16:30 do 19:00 sati u Hobby Hižici na adresi Bakačeva ulica 1 u Varaždinu.

Ako želite i vi prisustvovati radionici još stignete rezervirati svoje mjesto ili pak osvojiti u našoj nagradnoj igri besplatnu radionicu!

Sve što trebate napraviti je napisati najkreativniji odgovor zašto bi vi trebali prisustvovati na radionici, u tekstu ispod članka!
Vaše komentare primamo do danas (srijeda) navečer u 20 sati, kada objavljujemo dobitnicu ili dobitnika.

Sretno!

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime, jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći prisustvovati na radionici sutra 14. svibnja od 16:30 do 19:00 sati u Hobby Hižici na adresi Bakačeva ulica 1 u Varaždinu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije