Vijesti / Životni stil

FOTO Održan casting za Miss Supranational: 13 djevojaka u borbi za finale izbora

FOTO Održan casting za Miss Supranational: 13 djevojaka u borbi za finale izbora

Čak 13 djevojaka borit će se krajem travnja za ulazak u finale Miss Supranational of the world, a samo šest djevojaka iz Varaždinske županije će dobiti priliku sudjelovati na nacionalnom izboru. 

Varaždinski izbor organizira Lena Radanović, koja je direktorica izbora za miss Supranational za Varaždinsku županiju, a današnji casting održan je u Hotelu Turist.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Žiri su, uz organizatoricu Lenu, činile: Sabina Šafarić (makeup artistica), Ivana Pozvek (vlasnica čakovečkog brenda A.R.M. design), Irena Andročec (vlasnica modnog brenda Aneri) i Željka Vidović (modni studio Ellera).

- Zadovoljna sam odazivom, 13 će djevojaka sudjelovati u finalu koje će se održati 28. travnja. Bit će to glamurozna večer, jako medijski popraćena, uz perfektne glazbene goste i mnogo drugih iznenađenja - rekla je Lena Radanović.

Djevojke će tijekom večeri promijeniti nekoliko odjevnih kombinacija za koje će biti zaduženi glavni sponzori događaja, a žiri će čini čak 20 članova.

- Bit će interesantno i napeto, pogotovo jer sam ove godine jako zadovoljna kandidatkinjama. Moram napomenuti da će se čak šest djevojaka iz Varaždinske županije plasirati u finale koje će se održati u Vodicama - dodala je.

U Vodicama će se ukupno 20 djevojaka boriti za titulu najbolje u Hrvatskoj, a najbolja će predstavljati našu zemlju na svjetskom izboru.

Pred djevojkama su narednih tjedana intenzivne pripreme, kako bi se 28. travnja prikazale u najboljem svjetlu.

- Djevojke su motivirane, iako je neke danas uhvatila trema, budemo sve uvježbale do izbora - zaključila je Lena.

Odabrane finalistice su: Nikolina Žitnjak, Ana Krčelić, Mateja Marget, Tea Tušek, Jasmina Puškadija, Anamarija Šprem, Iva Hećimović, Pia Cesarec, Renea Njegovec, Antonela Vugrinec, Zina Miočić Lisjak, Slađana Pavičić i Ivona Miklošić.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci