Vijesti / Životni stil

Na krovu najviše zgrade u Zagrebu predstavljena serija "Prava žena"

Na krovu najviše zgrade u Zagrebu predstavljena serija

S idiličnim pogledom na Zagreb, na krovu najviše zgrade u metropoli predstavljena je nova RTL-ova serija „Prava žena“ koja u nedjelju, 4. rujna u 20:45 kreće s prikazivanjem. Cijela glumačka ekipa predvođena Natašom Janjić i Filipom Juričićem te kreativnom producenticom Jelenom Veljačom i predstavnicima sedme sile pratila je prikazivanje prvih kadrova serije koju će za dva dana moći vidjeti i gledatelji. 

Seriju „Prava žena“ novinarima je predstavila kreativna producentica Jelena Veljača koja ne krije uzbuđenje zbog početka emitiranja projekta kakvog domaći gledatelji još nisu imali prilike vidjeti. Na druženje s glumcima i novinarima stigla je u pratnji supruga Dražena Čučeka, dok je Filip Juričić na predstavljanje došao sa svojom ocem, legendarnim glumcem Perom Juričićem s kojim i igra u „Pravoj ženi“. Jednako uzbuđena zbog premijere serije je i Nataša Janjić kojoj je ova serija glumački debi u takvoj vrsti televizijskog formata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstavljanje serije nisu propustili ni mlada beogradska glumica Kristina Jovanović, koja u seriji ima jednu od glavnih uloga – igra Maju, Nikolinu (Filip Juričić) kćer, te Ornela Vištica, Iva Mihalić, Marijana Mikulić, Nela Kocsis, Ana Vilenica, Petar Ćiritović, Ranko Zidarić, Amar Bukvić, Jasna Bilušić, Ana Vučak te mlade nade glumišta: Marino Antunović, Domagoj Janković, Nikola Kerkez, Lara Živolić, Lucija Kajić, Tamara Puizina i Nika Levak. Dame su zablistale u raskošnim toaletama, a dečki u odijelima.

Cijelo događanje svojim nastupom upotpunio je Petar Grašo, čija je nova pjesma „Ne znan za se“ ujedno i naslovna pjesma serije. Romantičnu atmosferu upotpunio je izvođenjem pjesama „Srce za vodiča“ i „Moje zlato“.

Serija „Prava žena“ donosi priču o ocu bitangi i njegovoj kćeri koja odrasta preko noći, a kojoj više od svega treba pažnja roditelja. Ne propustite prvu epizodu serije, koja će vas prikovati uz male ekrane već ove nedjelje u 20:45 na RTL-u! 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci