Ako imate ovih pet navika, otkrijte što to govori o vama

Pogled naprijed, pogled unatrag i što vidite? Šteta da je završila ili kamo sreće da nije ni počela godina iza nas?

Bez obzira kako okarakterizirali proteklu godinu, vjerojatno i vi imate neke određene životne navike,a koje ćete ponavljati i dalje. A što to govori o vama?

Ove navike otkrivaju da ste optimistična osoba. I drago nam je zbog toga.

1. Ne znojite se za svaku sitnicu

Slijedite onu: Svoje bitke biram pametno. Nimalo nezanemariva navika i način života. Ako se ne živcirate zbog svake situacije, znate za koju ćete uložiti više vremena i energije, znate zbog koje nećete biti pod stresom, onda znate kako držati negativnosti na koje možete utjecati dalje od sebe. Time ste napravili veliku sulugu svojoj zdravstvenoj slici jer ćete vjerojatno biti zdraviji u usporedbi s onima koji ne mogu ili ne znaju živjeti ovako.

2. Mjesto i vrijeme za opuštanje

Znate da opuštanje i uživanje u danu ili noći nije stvar luksuza već potreba. Imate svoj mali ritual kojim se opuštate, bilo da je riječ o opuštajućoj kupki ili nešto drugo…

3. Znate s kim boraviti

Bilo da je riječ o onom nekom posebnom kolegi s posla, partneru ili partnerici, bratu ili sestri, vi točno znate tko vam ulijeva povjerenje i s kim se osjećate ugodno, sretno i opušteno.

Oni ulažu u vas, a ne zadužuju vas. Oni su to za vas, bezrezervna podrška. Oni vjeruju u vas, a vi u njih. I držite se u istom društvu ili zajednici.

4. Puštam sve…(Let it go..)

Ok, ako imate u obitelji dijete starije od dvije godine, ne sumnjamo da ne znate napamet soundtrack iz crtića Snježno Kraljestvo (Frozen). Jeste li ikada zastali malo i poslušali riječi pjesme Puštam sve (Let it go..)? Ako jeste, onda znate da ste jako slični animiranom liku plavokose Else. Ne trošite previše vremena na bitke koje vode u poraz ili na nešto što neće polučiti neki uspjeh u konačnici. Puštate..I Idete dalje…

5. Pomažete drugima, pomažete sebi

Ne gledate sve kroz materijalizam. Imate dovoljno prostora da izađete iz tog okvira i spoznate da nekome možete uljepšati svakodnevnicu pa čak i budućnost, uz nekoliko poticajnih, lijepih riječi. Ništa ne košta, a osim što ćete usrećiti nekoga, i sami se bolje osjećate. Čestitamo, vi ste optimist!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije