Vijesti / Životni stil

2. Craft & beer Fest ovog petka i subote u varaždinskom parku!

2. Craft & beer Fest ovog petka i subote u varaždinskom parku!

Od petka popodne Varaždin će biti domaćin 'pivskim majstorima' koji će predstaviti svoja piva na 2. Craft&Beer festivalu – Varaždin Biergarten 2018, u organizaciji puba Medina Škrinja i Maraschino Craft bara.

Najljepši i popularni Varaždinski park, Park Vatroslava Jagića, na dva će se dana pretvoriti u pravi pivski vrt, ili na njemačkom Biergarten. U njemu će se u petak i subotu predstaviti osam hrvatskih craft, s friško kuhanim pivama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kuhanje i kušanje počinje u petak i subotu od 16 sati, a predstavit će se Pivnica Medvegrad, Zmajska pivovara, Križevačka pivovara, potom međimurski Lepi dečki, zagrebački Crafter's, Udruga pivara Sjever, bit će tu i sve Mlinarica, a predstavit će se i jedan novi varaždinski pivski projekt.

Mnogo toga zanimljivog, a bit će tu i Varaždinska street food gastro atrakcija 'KRTof Dog' i već dobro poznati Reshetka street food iz Đurine Hiže.

Sve to pratit će i glazbeni program, u petak navečer uz DJ Roberta i ploče te retro zvuk, a u subotu uz unplugged nastup Medin Edina i gostiju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci