Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Trening uz more za snažnu i lijepo oblikovanu stražnjicu i noge

VIDEO Trening uz more za snažnu i lijepo oblikovanu stražnjicu i noge
Fitness Studio FitLife

Stoga vam ovaj tjedan donosim trening za zdjelicu i noge kojeg možete odraditi bilo gdje, uz more ili pak u udobnosti vlastitog doma.

Gdje god se nalazili ovaj trening možete odraditi bez ikakvih poteškoća jer vam za njega nije potrebno puno znanja i mudrosti. Vrlo jednostavno kreiran trening s osnovnim vježbama koje će vašu stražnjicu i noge potaknuti na rad i znoj.

Stres i manjak kretanja upotpunjeno lošom prehranom čine našem tijelu puno štete, čak nismo dovoljno svjesni koliko, a tu ne spada smo lokomotorni sustav već i krvožilni, jednako tako znamo da je smrtnost od srčanog udara u velikom porastu i jedna od vodećih u našoj državi. Da to ne bi bilo tako, potrebno je vježbati, svaki dan barem trideset minuta brzog hodanja, istezanja, vježbe mobilnosti i stabilnosti i vježbe snage.

Kada bi nakon par kilometara brzog hodanja napravili nekoliko čučnjeva, sklekova, trbušnjaka i vježbi za leđa vi bi bili zdraviji, sposobniji i osjećali se puno bolje.

Sav stres koji ste skupili u danu će u trenutku nestati, a vi ponosno i puni energije nastaviti izvršavati svoje dnevne obaveze. Stoga vam ovaj tjedan donosim trening za zdjelicu i noge kojeg možete odraditi bilo gdje, uz more ili pak u udobnosti vlastitog doma. 

Prije ovog glavnog djela treninga ne zaboravite na zagrijavanje i razgibavanje, a na kraju istezanje i hlađenje. Sve vježbe su dobro poznate, a ako kojim slučajem kod kuće imate neko vanjsko opterećenje u obliku bučice, girje, lopte i slično, svakako ubacite i iskoristite u svoju korist. 

Sretno!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6025

Reci što misliš!