Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Kružni trening bučicama za cijelo tijelo

VIDEO Kružni trening bučicama za cijelo tijelo
Fitness Studio FitLife

Prije ovog glavnog djela treninga ne zaboravite na zagrijavanje i razgibavanje i na kraju istezanje i hlađenje.

Par bučica je sasvim dovoljan kao dodatak vanjskog opterećenja, za odraditi ovaj fantastičan trening za aktivaciju cijeloga tijela. Funkcionalni trening je svaki trening koji je prvenstveno funkcionalan, koji ima priču, smisao i unutarnju logiku. To već znamo napamet.

Vježba koja se izvodi tehnički loše je nefunkcionalna te sam trening, a i vježba, gubi kvalitetu i smisao. Da to ne bi bilo tako potrebno je znanje, prvo trenera, a onda i vježbača jer svakom je treneru zadatak da svoje vježbače nauči pravilnim obrascima kretanja,a sve kako bi to vježbanje bilo sigurno i učinkovito.

Svi oni koji dobro znaju vladati svojim tijelom u prostoru, izvoditi vježbe bez greške mogu u udobnosti vlastitog doma odraditi ovaj fantastičan trening za aktivaciju cijeloga tijela. 

Ovo je doba godine kada je teško ostati gladan, siti smo i puni od jutra pa sve do večeri, no, svakako možemo malo pripaziti. Želite li baš otopiti potkožno masno tkivo, pa bez obzira na blagdane, uz trening važno je i da je unos hrane tijekom dana manji od potrošnje, stoga pratite broj kalorija koje unosite, na početku će vas možda to zbunjivati i predstavljati gnjavažu, no, uskoro će to postati rutina i nećete morati puno misliti već ćete točno instinktivno znati što ste unijeli i koliko još smijete ili ne smijete.

Ta kontrola dugoročno donosi vrhunske rezultate koji će vam se svidjeti. Sve je više ljudi pretilo, bolesno i nezadovoljno svojim izgledom, stoga ne čekajte već se pokrenite i učinite nešto dobro za sebe i svoje tijelo.

Srčani udari, gastritisi, alergije i bolesti kralježnice su samo jedan mali dio od bolesti modernog doba, a dovoljno je uložiti malo dobro volje da bi se spriječile. Zdrava hrana i kretanje će vam život učiniti znatno boljim i kvalitetnijim i spriječiti stvaranje loših misli i loših osjećaja.

Sve ove vježbe radite jednu za drugom s minimalno pauze između, a prije početka ovog glavnog djela treninga ne zaboravite na zagrijavanje i razgibavanje kao i istezanje na kraju.

Sve su to dijelovi treninga i jednako su važni kao i glavni dio u nastojanju ponajprije zdravog i lijepog tijela. 

Vaše tijelo je jedino mjesto gdje vi zapravo živite i jedina kuća na koju zaista trebate paziti, a sve kako bi vas dugo služila i bila nepoderiva. 

Prije ovog glavnog djela treninga ne zaboravite na zagrijavanje i razgibavanje i na kraju istezanje i hlađenje.

Rad/odmor30:10 sekundi x 5 serija! Sretno.

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video