Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Funkcionalni sandbag trening za topljenje potkožnog masnog tkiva

VIDEO Funkcionalni sandbag trening za topljenje potkožnog masnog tkiva
Fitness Studio FitLife

Razne su ovisnosti koje nas pogađaju i zaustavljaju daljnji napredak, od cigareta, šećera, glutena i svih umjetnih namirnica koje tijelu nisu potrebne.

Ako je vaše pitanje kako otopiti potkožno masno tkivo, evo odgovora. Koliko god se vama sviđalo ili ne, bez izbalansirane prehrane i treninga nema napretka. Zapravo, ima, no ne onakav kakav ste zamislili, a pogotovo ako gledate nekog fitnes idola. 

Svi bi htjeli rezultate, ali se ne bi svatko potrudio za njih, nije teško, gledajte da vam je potrošnja veća od unosa, a ne obrnuto i povećajte potrošnju dodatnim aktivnostima kao što su rekreacija i sport.

Izađite iz ugodne zone i odradite ponekada nešto što vam i nije po volji, a sve kako bi rezultati došli i kako biste u konačnici mogli naplatiti ono što ste zaradili. Nikome od nas se nije dalo svaki dan ići u školu i učiti sve one predmete, ali ipak smo išli.

Znate zašto? Zato jer su nas roditelji učili da ako sada dajemo žrtvu, jednog dana ćemo uživati u plodovima te naše žrtve. Sve će biti lakše i ljepše, a isto je i s treningom i pravilnom prehranom. Koliko ćete truda i rada uložiti toliko ćete na kraju uživati u tome.

Svaki izlaz iz ugodne zone garantira pobjedu nad projektom kojeg radite. Svaki trud će biti nagrađen i isplativ. Razne su ovisnosti koje nas pogađaju i zaustavljaju daljnji napredak, od cigareta, šećera, glutena i svih umjetnih namirnica koje tijelu nisu potrebne.

Kada vas tijelo moli za malo slatkog to je zapravo ovisnost jer našem tijelu je šećer smeće i on ne sadržava ništa vrijedno što bi tijelu bilo neophodno. Stoga se nemojte čuditi kada se postotak potkožnog masnog tkiva ne smanjuje usprkos vježbanju. 

Kako ipak ništa nije crno ili bijelo, pokušajte naći balans i tako ćete sigurno stići do svojeg cilja. Nagradite se čokoladom, ali ju prije debelo zaradite. 

Prije ovog glavnog dijela treninga nemojte zaboraviti na početak i zagrijavanje, a na kraju istezanje. 

Ivana Posavec

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video