Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Trening na fit lopti za stabilnost i balans

VIDEO Trening na fit lopti za stabilnost i balans
Fitness Studio FitLife

Nemojte brinuti ako još niste dovoljno vješti, neka vam to bude vjetar u leđa i motivacija, radite i budite vrijedni jer jedino uporni stižu do cilja.

U svemu je potrebno održavati balans. Bilo da se radi o prehrani, vježbanju ili ljubavi potrebno je održavati balans iliti ravnotežu. Kako se ja bavim temom o važnosti vježbanja, objasnit ću vam zašto je u vježbanju balans tako važan. 

Svi znamo da je kivi kao voćka izvrstan izvor vitamina, no isto tako znamo da se, ako ga uzimamo previše ili premalo, u tijelu događa disbalans. Ne govorim nužno o kiviju, već o bilo kojem vitaminu važnom za naše tijelo. Isto tako se događa disbalans ako ne vježbamo i ako ne radimo na poboljšanju svih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti.

Stoga je razvoj ravnoteže ili balansa izrazito važan i neophodan za zdravlje lokomotornog sustava. Spretnost u obavljanju svakodnevnih zadataka učimo i razvijamo kroz treninge, pa sam za vas pripremila jedan početnički trening i test kojim želimo testirati naše trenutno stanje.

Sve ove vježbe bi trebali izvoditi iz core-a jer jedino na taj način ćete uspješno i bez greške savladati novonastalu situaciju u koju ste postavili svoje tijelo.

Nemojte brinuti ako još niste dovoljno vješti, neka vam to bude vjetar u leđa i motivacija, radite i budite vrijedni jer jedino uporni stižu do cilja. Svatko to može, samo se postavlja pitanje koliko smo snažni i spremni na promjene. 

Sve ove vježbe će vas uz duboko disanje opustiti i mentalno pripremiti za sve zadaće koje su pred vama. Pokušajte ih raditi u miru, kada ste sami kod kuće i daleko od znatiželjnih pogleda i pitanja jer jedino tako ćete opustiti i razbistriti um i koncentrirati se na vježbanje.

Mišići centra tijela, točnije mišići trupa su aktivni kroz cijeli trening stoga ih svjesno aktivirajte i držite stisnutima. U tu kategoriju spadaju mišići leđa, trbuha i zdjelice. Želim vam ugodan trening i što bolje rezultate. 

Sretno!

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video