Vijesti / Životni stil

MAKEUP RADIONICA

ANE UDE polaznice naučile sve tajne, trikove i tehnike šminkanja u Salonu ljepote Perla

ANE UDE polaznice naučile sve tajne, trikove i tehnike šminkanja u Salonu ljepote Perla
Carlo Pucko

Ove subote (22.veljače 2020.) održana je radionica u Salonu ljepote Perla, gdje je make up artistica Ana Ude u ležernom tonu na svoj prepoznatljiv način polaznicama uz puno zabave i smijeha, prenijela svoje znanje i tehnike iz svijetu makeupa.

Makeup artistica Ana Ude još jednom je nesebično svoje znanje prenijela okupljenim ženama te nam je tada rekla : 'Za mene je šminkanje umjetnost, a da bi umjetnost bila savršena treba se naučiti našminkati na ispravan način.

FOTO ANE UDE polaznice naučile sve tajne, trikove i tehnike šminkanja u Salonu ljepote Perla Ana Ude

Zato je i ova radionica baziran na individualiziranom pristupu svakoj polaznici s obzirom na njen tip kože, crte lica, potrebe za njegom kože i šminkanjem. Na ovoj sam radionici željela da se sve polaznice upoznaju s kozmetičkim proizvodima dostupnim na tržištu te dobiju stručno mišljenje o njima najprimjerenijim proizvodima.Radionica je bila namijenjena ženama koje žele naučiti tehnike uljepšavanja za svaki dan i za posebne prigode, istaknuti prednosti i sakriti nedostatke.  I na nadolazećim radionicama ću nastojati na jednostavan način svim polaznicama prenijeti svoje znanje iz svijeta makeupa te ih naučiti kako prekriti sitne nedostatke i istaknuti najbolje na svom licu.'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ugodnom ambijentu Salona ljepote Perle, uz vlasnicu salona Kristinu Perčić i Anu Ude, polaznice radionica su kroz četiri sata, naučile sve tajne, trikove i tehnike kako najbolje našminkati samu sebe.

Polaznice su dobile i poklone iznenađenja te su uz čašicu pjenušca i puno smijeha saznale osnove šminkanja i savladajte tajne make up pribora i alata. Svaka polaznica dobila je poklon vrećicu od sponzora: Kiehl's, Urban Decay, Vitamin Well, Vina Jeruzalem Ormož, Aden Cosmetics, Salon ljepote Perla, Amigdala Aromaterapija.

(Kristina Perčić, vlasnica Salona ljepote Perla i Ana Ude makeup artistica)

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video