Vijesti / Životni stil

modni event u zagrebu

BIPA FASHION.HR Modna kuća Varteks svoju će kolekciju predstaviti na reviji 18. ožujka

BIPA FASHION.HR Modna kuća Varteks svoju će kolekciju predstaviti na reviji 18. ožujka
PR foto

Kolekcija za aktualnu sezonu proljeće/ljeto jasno poručuje 'ovo je beskompromisna kvaliteta i stil'.

Savršeno promišljeni krojevi, vrhunski izrađene tkanine i beskompromisna elegancija sinonimi su za modnu kuću Varteks, a maestralna izvedba očekuje se i na modnoj reviji u sklopu tjedna mode Bipa FASHION.HR, koja će se održati 18. ožujka, stoji u najavi događaja. 

Kolekcija za aktualnu sezonu proljeće/ljeto jasno poručuje 'ovo je beskompromisna kvaliteta i stil'.

Pod vodstvom kreativne direktorice Martine Vrdoljak Ranilović, Varteks će na modnoj pisti predstaviti kolekciju kojom dominira besprijekorna elegancija čak i kad su u pitanju opuštenije forme poput casual komada.

- Varteks i dalje nastavlja sa snažnim građenjem svog modnog izričaja. Naše ambicije, ali i naši potencijali su veliki. Svakako i dalje bez kompromisa inzistiramo na kvaliteti, ali polako dodajemo i malo začina u naš modni stil. Jako se veselimo prezentaciji naše proljetne kolekcije na Bipa FASHION.HR-u jer ćemo imati priliku pokazati i malo hrabriji modni izričaj nego što bi se to očekivalo od ovako velike modne kuće - izjavila je kreativna direktorica Varteksa Martina Vrdoljak Ranilović.

Nastojeći zadržati tradicionalni jezik klasične elegancije, nenametljivog luksuza i profinjenog stila, Varteks je različite modne forme u ovoj kolekciji obogatio opuštenijim krojevima, svježim bojama, printevima i uzorcima zahvaljujući kojima je nastala kolekcija idealna za moderne žene i muškarce koji ne prihvaćaju kompromis kad je kvaliteta u pitanju. 

Revija modne kuće Varteks na rasporedu je u srijedu 18. ožujka, prvog dana jubilarne 30. sezone Bipa FASHION.HR-a. Bogat program ove sezone tjedna mode započet će 12. ožujka s otvorenjem izložbe fotografija From backstage to runway by Zvonimir Ferina.

U službenom programu ove sezone predstavit će se: Ana Maria Ricov, Klisab, Varteks, Spirit by T.B., Branka Donassy, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Anthony Avangard, Marina Design, Ivica Skoko, Les Emaux, Arileo i Robert Sever. 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!