Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Kratki i brzi kardio trening

VIDEO Kratki i brzi kardio trening
Fitness Studio FitLife

Čovjek koji je zadovoljan samim sobom je zadovoljan i okolinom.

Pripremila sam kratki i brzi kardio trening, uz pomoću kojeg ćete potaknuti veću kalorijsku potrošnju i poraditi na topljenju potkožnog masnog tkiva. Uz izbalansiranu prehranu vaše će tijelo izgledati bolje no ikada, stoga uz treniranje počnite razmišljati i o zdravoj prehrani. Iako, zdrava prehrana nužno ne znači da ćete smršaviti jer vi se možete hraniti zdravo, a dobivati na masi. Sve ovisi o vašim apetitima i željama. 

Moj je prijedlog da ovaj set odradite samostalno ako ste već vješti ili uz budno oko trenera, s minimalno pauze između vježbi i setova, a sve kako bi se dobro oznojili i potrošili što više kalorija. Ovo je samo dio treninga, nije cijeli trening, pa vam predlažem da ostatak treninga pametno prilagodite. 

Čovjek koji je zadovoljan samim sobom je zadovoljan i okolinom. Posložena izbalansirana prehrana, vježbanje, dovoljan unos tekućine, boravak u prirodi i odmor će vašem tijelu dati unutarnju i vanjsku ljepotu, a to je ono čemu danas težimo.

Napravila sam kratki set na spravama i s slobodnim utezima, a kako bi u udobnosti vlastitog doma mogli nesmetano vježbati. Prije početka ovog glavnog dijela treninga ne zaboravite na zagrijavanje i na kraju istezanje. 

Trening:

Bench press 

Air bike

Dead lift 

Ski erg 

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video