Vijesti / Životni stil

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Fat burning trening za topljenje potkožnog masnog tkiva

VIDEO Fat burning trening za topljenje potkožnog masnog tkiva
Fitness Studio FitLife

Tehnički točno izvođenje osigurava dugotrajnost i sigurnost pa svakako tijekom vježbanja pripazite na to da ste što precizniji pa čak i kada nastupa umor.

Uz ovaj trening ćete potaknuti organizam na topljenje potkožnog masnog tkiva, no ne zaboravite na pravilnu i izbalansiranu prehranu koja se temelji na tri glavna makronutrijenta, to su proteini u obliku mesa, ribe, jaja, svježeg kravljeg sira, sirutke, jaja, sjemenke, orašastih plodova itd., ugljikohidrati u obliku povrća i u manjim količinama voća i zdrave masti od kojih izdvajam avokado i maslinovo ulje.

Jednom izbalansirana prehrana koja se ne temelji na rafiniranom ili voćnom šećeru, umjetnim bojama i konzervansima i vježbanje neka ostane zauvijek vaš životni stil u zdravlju i ugodi bez bolnih i teških stanja.

Sve što vam treba za ovaj trening je šipka s idealnom težinom, air bike sprava i boca s vodom. Prije ovog glavnog djela treninga, napravite zagrijavanje cijelog lokomotornog sustava kako bi vježbanje bilo sigurno i učinkovito. Isto tako na kraju treninga završite s istezanjem i vraćanjem tijela u stanje kakvo je bilo prije vaše tjelovježbe.

Tehnički točno izvođenje osigurava dugotrajnost i sigurnost pa svakako tijekom vježbanja pripazite na to da ste što precizniji pa čak i kada nastupa umor. Moj je prijedlog da radije stanete i završite nego da patite i štetite lokomotornom sustavu jer jedan takav loš trening neće donijeti ništa dobrog.

TRENING:

Hip thruster x10

Air bike 20 cal

Dobro jutro x10

Air bike 20 cal

Mrtvo dizanje x10

Air bike 20 cal

Čučanj x10

Sve ponovite između tri i pet krugova, sretno!

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video