Vijesti / Životni stil

VJEŽBAJTE S NAMA

VIDEO STAY AT HOME trening kod kuće s Ivanom Posavec iz Fitness Studio FitLife

VIDEO STAY AT HOME trening kod kuće s Ivanom Posavec iz Fitness Studio FitLife
Fitness Studio FitLife

Naša dugogodišnja parterica trenerica Ivana Posavec iz Fitness Studio FitLife za Vas je snimila video sa vježbama koje možete raditi u svojoj kući

Do prije samo par mjeseci nezamisliv scenarij, danas se događa i mi svi sada živimo život izolacije? Imamo najjednostavniju zadaću, a ta je, ostati kod kuće i zaštititi one najranjivije i najslabije. Zar postoji čovjek kojem to predstavlja problem?

Ma hajde, razmislite. Sve će se platiti, sve će nekako biti, ali ljudski životi koji jednom odu se neće vratiti.

Vama možda neće biti ništa, ali oko nas ima puno onih kojima je imunitet slab, koji se ovog virusa panično boje, pa bi upravo zbog njih, tih najranjivijih, trebalo stati i razmisliti, hoćemo li bezbrižno šetati šoping centrima, teretanama, kupalištima i kafićima ili ćemo ih debelo izbjegavati?

Budimo pametni, svjesni i odgovorni građani. Grupno znojenje je prva stvar koju ne bi trebali raditi ovih dana, ako ne možete izdržati bez treninga, razumijem, ali u tom slučaju razmislite o tome da trenirate samostalno kod kuće. Jedan par bučica i vaše tijelo će biti sasvim dovoljan rekvizit za vježbanje, a u to ću vas osobno uvjeriti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pripremila sam trening s pet fantastičnih vježbi koje možete raditi na brojanje ili timer. Obradit ćete mišiće cijeloga tijela, a uz vas ovaj trening mogu odraditi i ostali ukućani jer je kreiran tako da uz početničku imate i napredniju varijantu svake vježbe.

Uz trening savjetujem vam boravak na svježem zraku, ali nikako gdje ima ljudi, birajte livade, polja ili šume. Osobe koje imaju bilo kakvih problema s disanjem, respiratornim poteškoćama, bolovima u lokomotornom sustavu itd. ne bi trebale vježbati i kretati se vani već se izolirati od ljudi i u potpunosti se posvetiti izlječenju.

Prije početka ovog glavnog djela treninga napravite zagrijavanje i na kraju istezanje.

Sretno!

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.