Vijesti / Životni stil

zbunjena je

'Mislim da me dečko samo iskorištava, trebam li ga ostaviti zbog drugog?

'Mislim da me dečko samo iskorištava, trebam li ga ostaviti zbog drugog?
Ilustracija

Djevojka je potražila savjet kod Dear Deidre jer se našla između dva muškarca i ne zna za kojeg se odlučiti.

Djevojka se obratila savjetnici Deidre i objasnila kako ima čak dva problema - zaručnika i dečka s kojim je imala aferu.

'Imam 27, moj dečko 37 godina. Imali smo nekakvu neobičnu povezanost čim smo se upoznali, seks nam je odličan, ali ponovno se viđam s dečkom s kojim sam bila u isto vrijeme dok sam počinjala s dečkom. Sada se ne mogu odlučiti kojeg odabrati.'

Njezinom dečku dugo je trebalo da se odluči na ozbiljan odnos jer nije bio siguran što želi, a nekoliko puta je i zaboravio na njihov spoj. U međuvremenu je upoznala drugog muškarca i nekoliko puta su se poseksali.

On ima 26 godina i odlično su se slagali, ali otišao je na dugo putovanje i znali su da neće uspjeti održati taj odnos koji je tek na početku.

'Nastavila sam viđati sadašnjeg dečka i nakon nekoliko mjeseci smo se uselili zajedno. Brzo smo se zaručili i nagovorio me da prodam svoj stan koji sam rentala dok smo živjeli zajedno i uselim k njemu.

Nakon godinu dana me ostavio i izbacio na ulicu. Otišla sam roditeljima, a on se složio da pokušamo ponovno i zadnjih godinu dana imamo on - off vezu. Nije se činio previše zainteresiran i puno je putovao poslovno, a sada kada to više ne može zbog korone, ponovno mi govori da me voli i da želi da ponovno živimo zajedno.'

Voli ga, ali boji se da ju iskorištava i koristi kao nekakvu sigurnu 'zonu' dok je ova cijela situacija s pandemijom. Uz sve to, dečko s početka priče se vratio s putovanja i ponovno su se našli. Poljubili su se i dolazi kod nje na večeru, a već idućeg dana ona ima dogovor s bivšim - sadašnjim zaručnikom. 

'Zbunjena sam. Volim svog dečka, ali ne želim pustiti ovog drugog.'

Deidre odgovara: 'Trebala bi slušati svoj instinkt. Seks je možda odličan, ali tvoj dečko je već jednom sve pokvario. Možda te želi kraj sebe u ovim strašnim trenutcima, ali što radi da pokaže da te voli i cijeni? Ozbiljno razgovarajte. Ako te ne uvjeri da je zaista ozbiljan, zahvali mu se i odi.'

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!