Vijesti / Životni stil

TKO BI REKAO

Supermoći dječjeg pudera: Evo za što ga sve možete iskoristiti

Supermoći dječjeg pudera: Evo za što ga sve možete iskoristiti
Ilustracija

Dječji puder nije dobar samo za održavanje dječje kože, odličan je i za rješavanje mnogih drugih problema u kućanstvu.

Dječji puder uvijek je korisno imati u svom kućanstvu, čak i ako nemate djecu. Uz to što je dobar za njegu dječje kože, on vam može pomoći riješiti mnoge probleme u kućanstvu, prenosi BrightSide.

Donosimo vam nekoliko odličnih načina na koje možete koristiti baby puder.

Neugodni mirisi u cipelama

Kada se često nose, cipele dobivaju neugodan miris zbog znoja. Kako biste se riješili tog mirisa, u vaše cipele stavite malo dječjeg pudera te ostavite da stoji preko noći. Prije nošenja samo maknite puder iz cipela. 

Mravi

Mravi nisu ljubitelji dječjeg pudera. Stoga ako imate problem s mravima, stavite malo dječjeg pudera na mjesta gdje se oni inače skupljaju, poput pukotina u podovima. Također je dobar za očuvanje hrane tijekom piknika.

Očuvanje kože

Dječji puder odlično je sredstvo za poslije brijanja, kako za muškarce tako i za žene. Kako biste nakon brijanja izbjegli iritaciju kože, jednostavno je utrljajte s malo dječjeg pudera. Ovo je pogotovo korisno ljudima koji inače imaju problem s posjekotinama i uraslim dlakama.

Dezodorans

Ako imate problem sa znojenjem, jednostavno u vaše pazuhe utrljajte dječji puder. On upija znoj i ostavlja vaše pazuhe čistim i mirišljavim.

Neugodni mirisi u ormaru

Kada ormari nakupe vlagu, počnu ispuštati neugodne mirise. Kako biste ih se riješili, sve što trebate napraviti je u jednu staklenku staviti malo dječjeg pudera te ga staviti u ormar i pustiti da odstoji nekoliko sati ili preko noći. 

Otečene noge

Ovaj trik odličan je za žene koje vole nositi štikle, ali često imaju problem s oticanjem nogu. Jednostavno prije nošenja, u štikle stavite malo dječjeg pudera. On će spriječiti oticanje nogu, ali i žuljeve.

Produljuje trajanje ruža

Kako bi vam ruž trajao dulje, nakon nanošenja, stavite malo dječjeg pudera na papirnati ručnik te lagano pritisnite na usne. Zatim dodajte još jedan sloj ruža i spremni ste za izlazak.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video