Vijesti / Životni stil

PRIJAVITE SE!

DJEVOJKE, POZOR! Casting za Miss Supranational za Varaždinsku županiju 6. lipnja u Hotelu Turist

DJEVOJKE, POZOR! Casting za Miss Supranational za Varaždinsku županiju 6. lipnja u Hotelu Turist
Stjepan Hranilović

Regionalni izbor Miss Supranational Varaždina i Varaždinske županije održat će se 21. lipnja u Hotelu Turist.

Lena Radanović, direktorica izbora za miss Supranational za Varaždinsku županiju, poziva sve djevojke od 17 do 26 godina, koje imaju volju i predispozicije, da dođu 6. lipnja na casting, s početkom u 11 sati, u Hotel Turist.

- Ako smatrate se da imate predispozicije i potrebu za novim izazovima, druženjem i uspjehom - prijavite se! Sve zainteresirane djevojke se mogu prijaviti na mail [email protected] ili u inbox na Facebook stranici.

Već 11. godinu zaredom održat će se svjetski izbor Miss Supranational of the World, a Hrvatska ove godine bira svoju delegiranu predstavnicu. 

Regionalni izbor Miss Supranational Varaždina i Varaždinske županije održat će se 21. lipnja u Hotelu Turist.  

Organizatori najavljuju da će to biti večer puna glamura i iznenađenja.

- Važno je napomenuti da svjetski izbor u direktnom prijenosu prati više od 100 zemalja, a isto toliko delegiranih  predstavnica se bori za tu prestižnu svijetsku titulu.

U samu produkciju izbora uključeni su profesionalci iz područja koreografije, stylinga, frizure, make upa, inspicijencije i sl., kako bi sam izbor opravdao visoka očekivanja publike, učesnika i pokrovitelja. 

Djevojke finalistice biti će nagrađene vrijednim nagradama sponzora.

Specifičnost tog izbora je da u finale na državnoj razini idu dvije djevojke - pobjednica i prva pratilja te će izbor biti glamurozan i medijski popraćen - poručuju organizatori.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video